https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Gaz over ‘Geordie Shore’: ‘Nu ik papa word, móet ik wel stoppen...

Gaz over ‘Geordie Shore’: ‘Nu ik papa word, móet ik wel stoppen met de show’

'Ik krijg tegenwoordig de kriebels als ik het woord "shag pad" hoor.'

Als Gary ermee stopt, is het écht gedaan met ‘Geordie Shore’. Dat is wat heel wat fans dachten en denken, nu Gaz in het vijftiende seizoen overblijft als enige original die er elk seizoen bij was. Nu zijn vriendin Emma zwanger is, is het zover: het lopende seizoen is het laatste van ‘top shagger’ Gary Beadle.

Exit Gaz

Het lijkt nogal een logische beslissing om een carrière die bestaat uit drinken, feesten en in het rond poepen stop te zetten wanneer je vader wordt. Maar met Gary ‘Gaz’ Beadle weet je natuurlijk nooit. In een interview met een Australische radiozender bevestigde de 29-jarige Geordie het echter zelf: hij móet nu wel stoppen met ‘Geordie Shore’.

‘Is dit je laatste seizoen, nu de baby eraan komt? Je kan het niet meer doen nu, toch?’, hoor je de Australische presentator vragen. Gaz beaamt onmiddellijk. ‘Yeah…Daarom is dit op het perfecte moment gekomen. Ik wou nooit stoppen met de serie, ik hou er echt van, maar het moest op een dag gebeuren. En nu moet ik wel weg’, lacht de televisiester.

‘Ik heb super veel zin om papa te worden. Ik heb heel veel zin in dit volgende hoofdstuk’, zegt de man van wie we ooit dachten dat hij tot het einde van z’n dagen mortal zou worden om dan in de shag pad te eindigen. ‘Ik krijg zelfs de kriebels nu als ik het woord ‘shag pad’ hoor’, geeft Gary lachend toe. Ja hoor, Gaz van ‘Geordie Shore’ is volwassen geworden. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer ‘Geordie Shore’: