Home celebs Gaz uit ‘Geordie Shore’ wordt papa van zijn eerste kindje

Gaz uit ‘Geordie Shore’ wordt papa van zijn eerste kindje

'SO SO SO excited to eventually be able to tell you all this... I AM GOING TO BE A DAD'

Gaz
Instagram: gazgshore

Na de 32-jarige Greg Lake, bekend van het eerste seizoen van ‘Geordie Shore’, verwacht nu ook Gaz zijn eerste kindje. Hij heeft het nieuws zelf bekendgemaakt op zijn Instagramaccount en is duidelijk in de wolken met de komst van zijn kleine spruit. Proficiat!

In februari wisten we jullie te vertellen dat Greg Lake en zijn vriendin Jennifer Metcalfe samen een kindje kregen. En nu gaat het nageslacht van ‘Geordie Shore’ nog een beetje groter worden, want ook Gaz en zijn vriendin Emma worden binnenkort voor de eerste keer mama en papa.

Gaz heeft het nieuws zelf bekendgemaakt en dit deed hij via twee schattige Instagramfoto’s. Eerst heeft hij een foto samen met zijn vriendin en een paar babysokjes gepost. ‘ZO ZO ZO blij dat ik jullie het eindelijk kan vertellen. IK GA PAPA WORDEN… WE KRIJGEN EEN BABY… Ik ben gek op kinderen en kan niet wachten op dit avontuur….argghhhh ik heb er letterlijk geen woorden voor ZOOO BLIJ!!!!’, klinkt het onder de foto.

Op de tweede foto zie je een scan van hun kleine spruit, een fopspeen van Dior en al een eerste paar schoentjes (cute!). ‘Ik heb deze foto speciaal voor jullie gemaakt zodat jullie de scan van mijn kleine baby kunnen zien… het is echt waanzinnig, maar ik ben echt zoooooo blij’, aldus Gaz.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.