Home Lifestyle ZIEN: ‘Geordie Shore’ is terug met een vijftiende seizoen en het wordt...

ZIEN: ‘Geordie Shore’ is terug met een vijftiende seizoen en het wordt weer heerlijk ‘radgy’

De enige passende reactie na het zien van de promovideo? WHY AYE MAN!

Elke stiekeme en niet zo stiekeme ‘Geordie Shore’-kijker zal het toegeven: sinds het vertrek van Charlotte is het programma niet meer hetzelfde. Maar tegen beter weten in blijf je toch kijken, nietwaar? MTV stelt nu het vijftiende seizoen voor en het zou – shocker – het beste ooit worden.

Nummer 15

Geen Vicky, geen Charlotte, geen Holly en steeds minder Scott: ‘Geordie Shore’ heeft sinds 2011 veel van z’n pluimen verloren. Maar met de laatste nieuwe toevoeging Abbie erbij en Sophie die definitief terug is, zou het niveau weer een stukje moeten stijgen – of ja, dalen. De promovideo die sinds een week de ronde doet op YouTube toont dat MTV na een paar speciale seizoenen – in het buitenland, een zoektocht naar nieuwe Geordies, enzovoort – terugkeert naar het oude recept: een cocktail van naaktheid, seks, drank en al zijn gore gevolgen in een huis in Newcastle.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Het leukste seizoen ooit’

In een tweede teaservideo vertellen de Geordies over het vijftiende seizoen, volgens de meesten een van de allerleukste seizoenen tot nu toe. ‘Ik heb nog nooit zo’n seizoen meegemaakt’, beweert Sophie, die er vanaf het eerste jaar bij is (met enkele jaren pauze). Nu wordt de oprechtheid van wat de feestbeesten van Newcastle zeggen en doen wel vaker in twijfel getrokken – volgens velen wordt de serie volledig uitgeschreven en geacteerd – dus zullen we toch moeten kijken om te weten te komen of wat ze zeggen ook waar is. Laat ons hopen dat ze voor het vijftiende seizoen een variatie gevonden hebben op het opgebruikte ‘Let’s get f*ckin’ mortal!’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het vijftiende seizoen van ‘Geordie Shore’ begint bij ons in België op woensdag 30 augustus om 22u.

Meer ‘Geordie Shore’: