Home celebs Ex-‘Geordie Shore’ Charlotte is slachtoffer van bodyshamers

Ex-‘Geordie Shore’ Charlotte is slachtoffer van bodyshamers

Fans vinden haar té mager...

Charlotte Crosby (27) heeft sinds ze uit ‘Geordie Shore’ stapte een heel gezonde levensstijl en dito strak lichaam. Ze traint hard om in vorm te blijven, maar fans geven haar nu de volle laag omdat ze té mager is.

Charlotte liet zich de afgelopen weken wat gaan. Ze was op vakantie in Dubai met haar vriend Stephen Bear en net zoals elke vrouw genoot ze van haar time off en lette ze minder op haar lijn. Ze at meer fastfood en spendeerde niet zo veel tijd in de fitness. Als gevolg kwam ze enkele kilootjes bij, en die wilde ze er graag terug af. Ze begon opnieuw intensief te sporten en ze hield zich aan een strikt dieet.

Kritiek

Charlotte deelde zondag, twee weken later en bijna vier kilo lichter, een foto van het resultaat op Instagram. Maar haar fans waren niet opgezet met de pic en ze kreeg massa’s kritiek. Volgens hen drijft ze het te ver en is ze nu té mager. ‘You don’t look very well!’, ‘Ewww way too skinny, please eat something’, ‘You look ill’ en ‘She will be like a stick soon’ zijn maar enkele van de gemene reacties.

Junk food

Charlotte worstelde al eerder met haar gewicht. Ze kwam heel wat kilo’s aan tijdens ‘Geordie Shore’. Liters alcohol en veel junk food na het uitgaan ‘s nachts lieten duidelijk hun sporen na. In 2015 besloot ze er iets aan te doen en ze ging van maatje 44 naar maatje 36. Haar gezonde gewoontes werden een levensstijl en ze bracht haar work-outs zelfs uit op dvd om anderen te inspireren.

Complimenten

Heel wat fans kwamen de reality-ster te hulp. Ze gaven Charlotte complimenten over hoe fit ze eruitziet en de bodyshamers kregen lik op stuk: ‘You look amazing, ‘Wtf is wrong with people!’ en ‘If Charlotte is happy and confident, that’s all that matters. We should all be supporting her aswell as each other’. Amen!

Bron: Daily Mail

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.