Home celebs Hilary Duff zet bodyshamers op hun plaats met dé perfecte Instagramfoto

Hilary Duff zet bodyshamers op hun plaats met dé perfecte Instagramfoto

‘Mijn lichaam heeft mij het grootste cadeau van allemaal gegeven: mijn zoontje’

Hilary Duff
Photonews

Vrouwen moeten trots zijn op hun lichaam en dat is iets waar Hilary Duff volledig achter staat. Toen de actrice te maken kreeg met enkele bodyshamers op vakantie had ze dan ook meteen de gepaste reactie klaar.

Hilary Duff is momenteel op vakantie in Hawaï met haar vijfjarig zoontje en de actrice geniet er met volle teugen van. Ze heeft Luca lang moeten missen omdat ze opnames had en ze laat dan ook niets of niemand hun vakantie verpesten, zeker de paparazzi niet.

De actrice werd in bikini gefotografeerd op het strand en enkele magazines konden het niet laten om commentaar te geven op haar lichaam. Hilary (29) heeft wat last van cellulitis op de beelden, maar ze laat alle opmerkingen niet aan haar hart komen. Integendeel, want ze heeft alle bodyshamers meteen op hun plaats gezet en dat deed ze met dé perfecte Instagramfoto.

Hilary heeft een foto van haar en haar zoontje op het strand gepost en je kan hier duidelijk zien dat ze  cellulitis op haar benen heeft. De foto op zich is al de gepaste reactie, maar de actrice had nog een belangrijke boodschap voor al haar volgers. ‘Ik post deze foto voor al jonge meisjes, vrouwen en moeders van alle leeftijden. Ik geniet momenteel van een vakantie met mijn zoontje nadat ik hem lange tijd  heb moeten missen omwille van opnames. Aangezien websites en tijdschriften graag de gebreken van celebrities delen: ik heb ze’!

#kissmyass

‘Mijn lichaam heeft mij het grootste cadeau van allemaal gegeven: mijn zoontje’, zo vertelt Hilary verder. Mijn lichaam is gezond en het geeft me wat ik nodig heb. Dames, laten we trots zijn op wat we hebben. Wij mogen geen tijd meer verspillen met hopen dat ons lichaam er anders of beter uitzag. Sommige mensen (jullie weten wie jullie zien!) weten al hoe ze een goed moment moeten verpesten en nu zijn jullie ook bodyshamers geworden. #kissmyass’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.