Home celebs SPANNEND: Gaz uit ‘Geordie Shore’ onthult het geslacht van zijn eerste kindje

SPANNEND: Gaz uit ‘Geordie Shore’ onthult het geslacht van zijn eerste kindje

Een roze of blauwe babykamer?

Instagram @gazgshore

Het was een grote shock toen eeuwige player Gaz Beadle (29) uit de MTV-reeks ‘Geordie Shore’ aankondigde dat hij samen met zijn vriendin Emma McVey (25) een kindje verwacht. Hij verklapt nu of het een meisje of een jongetje wordt.

We konden Gaz jarenlang aan het werk zien -vooral tussen de lakens- in de reality-reeks ‘Geordie Shore’. Hij scharrelde elke avond een nieuwe verovering op om ze daarna te laten kennismaken met ‘de pastinaak’. We vielen bijna van onze stoel toen diezelfde Gaz bekendmaakte dat hij papa wordt. Gaz en vader zijn niet meteen twee woorden die we ooit in dezelfde zin dachten te gebruiken.

Bedrogen

Zeker omdat Gaz in het laatste seizoen van ‘Geordie Shore’ opnieuw het huis in Newcastle binnenwandelde als vrijgezel. Emma en hij waren toen net uit elkaar, na een relatie van negen maanden. De breuk kwam er niet omdat Gaz haar had bedrogen zoals in begin werd beweerd. Het liep mis toen het koppel voor een tijdje naar Australië verhuisde. Gaz had elke dag opnames voor de tv-show ‘Hell’s Kitchen’, terwijl Emma alleen thuis zat. Het koppel had geen tijd meer voor elkaar en dat begon te wegen op hun relatie.

Moodswings

Emma had in die periode blijkbaar ook enorm last van moodswings en dat zorgde voor nog meer spanningen. Wat ze op dat moment nog niet wisten, was dat haar zwangerschap daar voor iets tussen zat. Die hielp volledig haar hormonale huishouding om zeep. Gaz zette een punt achter de relatie en trok onmiddellijk daarna in het Geordie huis voor de opnames van het nieuwe seizoen. ‘Ik ben niet zo goed in het uitpraten van problemen. In de plaats daarvan maakte ik het uit en liep ik weg’, aldus Gaz. ‘Dat was fout van me, maar ik panikeerde.’

Geslacht

Het koppel besloot enkele weken geleden om hun relatie toch nog een tweede kans te geven. Ze zijn nu terug gelukkig samen en in de wolken met de komst van de baby. Ze weten sinds kort ook het geslacht en Gaz kon het niet langer geheimhouden, het wordt een… jongen! . ‘Ik wilde een jongen, dus ik ben superblij! Ik kan niet wachten om een kleine vriend te hebben’, zei hij tegen OK! magazine. Voor Emma maakte het geslacht niet zoveel uit, maar ze is natuurlijk blij voor Gaz dat het een jongen is.

Ruzie

De baby brengt het koppel ook dichter bij elkaar. ‘Als we ruzie maken dan denken we eraan dat we samen een kindje verwachten’, aldus Gaz. ‘Emma draagt míjn kindje in haar. Zij moet tijdens die zwangerschap al het werk doen, ik besef dat maar al te goed. Daardoor apprecieer ik haar nu nog meer.’

Bron: OK! magazine en Daily Mail

Lees ook: