Home celebs Stijn en Nuria van ‘Blind Getrouwd’ gaven dan toch geen tweede trouwfeest

Stijn en Nuria van ‘Blind Getrouwd’ gaven dan toch geen tweede trouwfeest

Maar volgens Nuria zit er allesbehalve een haar in de boter.

Stijn en Nuria
© Instagram @nuria_glztnva

Net zoals Nick en Veerle van het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’, hadden Stijn en Nuria van de eerste reeks het plan opgevat een tweede trouwfeest te geven. Want je beleeft zo’n viering van je liefde toch nét iets anders als je je partner langer dan een paar uur kent. Maar het feest van Nuria en Stijn dat afgelopen zomer gepland stond, ging helaas niet door.

Geen tweede trouwfeest

Bijna een jaar geleden vertelden Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke aan Story dat ze in de zomer van 2017 opnieuw zouden trouwen. ‘Het zal een dag vol liefde zijn’, klonk het toen. Maar de zomer is (zo goed als) afgelopen, en er was geen feest. Story vroeg Nuria waarom.

‘Stijn wilde mij afgelopen zomer verrassen. Hij contacteerde stiekem onze familie en vrienden, maar uiteindelijk bleken er veel op vakantie, dus heeft hij het niet laten doorgaan’, antwoordt ze. Of ze teleurgesteld was? ‘Ach, erg vind ik het niet. Voor mij is het niet meer noodzakelijk. Ik laat het aan Stijn over. Het zou goed kunnen dat er geen feest meer komt.’

Fans van het eerste succesvolle ‘Blind Getrouwd’-koppel hoeven niet te vrezen: het gaat nog steeds heel goed tussen Stijn en Nuria. Afgelopen zomer trokken ze naar een camping in Zuid-Frankrijk, waar ze samen genoten van de rust. ‘Even weg van alle drukte deed ons deugd. Tijdens onze vakantie hebben we nog maar eens gemerkt hoe goed het tussen ons klikt. We lachen heel wat af’, vertelt de nog steeds gelukkig getrouwde Nuria. 

Maar wel kindjes?

Worden de babyplannen dan ook op de lange baan geschoven? Nee, hoor. ‘Iedereen weet dat we graag snel kinderen willen, maar mocht ik al zwanger zijn, dan willen we dat zolang mogelijk voor onszelf houden. Sowieso zouden we onze baby uit de media willen houden’, zegt Nuria daarover. Het koppel geniet naar eigen zeggen voorlopig nog van de rust. Bovendien hebben ze hun handen al vol met een nieuw katje. Een goede training, denken wij dan.

Meer ‘Blind Getrouwd’: