Home Lifestyle ZIEN: ‘Blind Getrouwd’-kandidaten hielden een reünie op de Gentse Feesten

ZIEN: ‘Blind Getrouwd’-kandidaten hielden een reünie op de Gentse Feesten

Het programma zorgde niet alleen voor dolverliefde koppels, maar ook voor vrienden voor het leven.

Ben jij al gaan lachen, gieren en brullen op de Gentse Feesten? Dan heb je de koppels van ‘Blind Getrouwd‘ misschien wel gespot. De vriendengroep hield een reünie op het stadsfestival, en aan de verschillende selfies te zien, gaven ze elkaar een tien op tien voor sfeer en gezelligheid.

Het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd‘ zorgde niet alleen voor twee dolverliefde koppels, maar ook voor vrienden voor het leven. De bende hield een reünie op de Gentse Feesten, en dat zag er behoorlijk plezant uit. Zelfs experte Sybille Vanweehaeghe kwam met veel plezier gedag zeggen.

Grote afwezige

Schattigaards Nicolas en Evelien, Nick en Veerle, Ben en Tine – yep, die twee komen na hun scheiding nog steeds goed overeen – en Mathias stonden te shaken in de binnenstad van Gent. Enkel kandidate Sally kon er helaas niet bij zijn. Maar daar hadden de kandidaten van ‘Blind Getrouwd’ een simpele verklaring voor. ‘Sally had die dag andere afspraken, maar ze vond het heel jammer dat ze er niet bij kon zijn’, vertellen ze aan Het Nieuwsblad. Gelukkig heeft Tine de ideale oplossing om de groepsfoto toch compleet te maken.

Lees ook: