https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs WOW: Charlotte van ‘Geordie Shore’ was zwanger van Gaz

WOW: Charlotte van ‘Geordie Shore’ was zwanger van Gaz

Midden april werd Char geopereerd voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Reporters
‘Geordie Shore’-ster Charlotte Crosby heeft in een emotioneel interview met Heat Magazine voor het eerst gepraat over de buitenbaarmoederlijke zwangerschap waardoor ze vorige maand in het ziekenhuis belandde. Charlotte en Gaz waren op dat moment min of meer een koppel, maar die laatste zat in Thailand voor de opnames van ‘Ex On The Beach’. In een Facebookpost over heel de zaak geeft Charlotte aan het hoofdstuk Gary nu definitief te willen afsluiten, hoogstwaarschijnlijk omdat hij tijdens die opnamens in z’n oude gewoontes herviel.

Zwanger van Gaz

Midden april postte Charlotte, ieders favoriete Geordie girl, enkele foto’s van zichzelf in haar ziekenbed op Instagram. Ze gaf niets prijs over de oorzaak, tot nu. In het Heat-interview vertelt de 26-jarige televisiester hoe ze naar spoed werd gebracht met hevige pijn en bloedingen. Aanvankelijk had ze de krampen toegeschreven aan hevige maandstonden en besefte ze allerminst dat ze zwanger was. Aangekomen in het ziekenhuis, werd de ernst van de situatie snel duidelijk en moest Charlotte bijna onmiddellijk onder het mes.

Bij een buitenbaarmoederlijke zwangerschap ligt de vrucht buiten de baarmoeder, wat zeer gevaarlijk kan zijn aangezien de gebieden buiten de baarmoeder niet gemaakt zijn om een baby te herbergen. Het kind heeft dan ook geen enkele overlevingskans. Charlotte vertelt in het interview dat haar eileider helemaal kapot was, waardoor ze bang werd dat ze geen kinderen meer zou kunnen krijgen. Als ze iets langer had gewacht om naar het ziekenhuis te komen, had het volgens de dokter zelfs fataal kunnen zijn.

Charlotte vertelde ook nog dat ze even gestopt was met de pil, omdat ze geen tijd had om een nieuw voorschrift te gaan halen. Ze had na een nacht met Gaz wel een morning-after-pil genomen, maar te laat, zo blijkt.

Het einde van Chaz?

Charlotte bedankte zonet in een Facebookpost al haar fans voor de steun, maar voegde er ook aan toe dat ze geen vragen meer wil krijgen over de situatie met Gary. Voor haar is dat nu definitief afgesloten. Ondanks het feit dat we Char dat al duizend keer hoorden zeggen op televisie, lijkt ze het deze keer wél te menen.

Waarom nu? Wel, eerst en vooral is er het feit dat Gaz tijdens de opnames van een all star-reeks van ‘Ex On The Beach’ met verschillende dames in bed dook. Charlotte en Gaz hadden dan wel niets officieels gemaakt, Char zou die opnames als een grote test voor Gary gezien hebben. Als hij daar heelhuids zou uitkomen en kon bewijzen dat hij trouw kon zijn, zouden ze eindelijk écht samen zijn. In ‘Geordie Shore: Big Birthday Battle’ – dat net voor ‘Ex On The Beach’ opgenomen werd – zien we namelijk dat Chaz helemaal terug is. Ook tussen die opnames en Gary’s vertrek naar Thailand, spendeerden de twee veel tijd samen en documenteerden ze dat op hun sociale media.

Maar helaas, het mocht dus niet zijn. Wanneer Charlotte hoorde van Gary’s avontuurtjes tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach’, zou ze zo boos geweest zijn dat ze naar MTV belde om te zeggen dat ze uit ‘Geordie Shore’ zou stappen. Het feit dat Gaz het dan ook nog eens niet nodig vond om van Thailand naar huis te vliegen om aan haar zijde te zijn tijdens haar herstel, zou weleens de allerlaatste druppel kunnen geweest zijn voor Charlotte. Al liet Gary gisteren op Twitter uitschijnen dat hij niets wist van Chars operatie en het via de pers te weten kwam. To be continued.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: