Home celebs Gary ‘Gaz’ Beadle en vriendin Emma hebben een naam gekozen voor hun...

Gary ‘Gaz’ Beadle en vriendin Emma hebben een naam gekozen voor hun zoontje

'We weten niet waarom, maar deze naam kwam gewoon in ons op en we vonden 'm geweldig.'

Even vreesden we dat ‘Geordie Shore’-ster Gary Beadle zijn baby zou opzadelen met een maffe naam – denk: Mortal of Radgy – maar hij heeft het gelukkig deftig gehouden. De kersverse papa maakte net bekend dat zijn zoontje door het leven zal gaan als Chester Raymond Beadle McVey. Een mondje vol wel.

Chet Beadle

Maandag werd het zoontje van Gaz en zijn vriendin Emma geboren en deelde de ‘Geordie Shore’-ster onmiddellijk een foto van zijn oogappel op Instagram, toen nog zonder naam. Vijf dagen later hebben de kersverse ouders er eindelijk een gekozen. ‘Ik weet niet goed waarom het Chester werd, die naam kwam gewoon in ons op en we vonden ‘m allebei geweldig’, schrijft Gaz onder een nieuwe foto van z’n zoontje. De tweede naam, Raymond, komt van de grootvader van Gary, met wie de realityster een heel goede band heeft. Beadle schrijft dat hij en Emma ervoor kozen Chester voorlopig hun beide familienamen te geven, tot ze getrouwd zijn.

Chester is een typisch Engelse naam die ‘fort, omwalde stad’ betekent. In Groot-Britannië wordt de naam vaak afgekort tot Chet. Chet Beadle: klinkt best cool, als je ‘t ons vraagt.

👶🏼🍼💙

A post shared by gazgshore (@gazgshore) on

Meer babygeluk: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.