Home celebs WHY AYE MAN: Gaz uit ‘Geordie Shore’ is papa geworden

WHY AYE MAN: Gaz uit ‘Geordie Shore’ is papa geworden

Gaz
© Instagram @gazgshore

‘Geordie Shore’-ster en zelfverklaard bezitter van een diploma in vrouwen versieren Gary Beadle, beter bekend als Gaz, is zonet papa geworden. En het ziet er helemaal niet zo vreemd uit als je misschien had verwacht.

Papa Gaz

Emma McVey, model en vriendin van Gaz Beadle, beviel van een gezond zoontje. Dat meldt de ex-‘Geordie Shore’-ster op Instagram. De naam geeft Gaz nog niet mee, maar hij schrijft wel dat de baby zo’n 2,8 kilogram weegt en dat alles goed gaat met de mama. ‘Ik kan niet geloven dat ik papa ben. Ik heb geweend, gelachen, gepanikeerd maar ik zal er altijd voor hem zijn’, voegt hij eraan toe.

Of Charlotte Crosby blij is voor Gaz en Emma is nog maar de vraag, maar beste vriend Aaron Chalmers is alleszins erg enthousiast. Hij schreef het volgende onder de foto van Gary en zijn zoontje: ‘Mijn broer, ik ben zo blij voor jou en Emma! Ik kan niet wachten tot hij nonkel Aaron kan ontmoeten ❤️❤️❤️❤️’. Schattig!

Gary verliet ‘Geordie Shore’ na 15 seizoenen wanneer hij hoorde dat hij vader zou worden. Op dit moment loopt seizoen 16, het eerste zonder Gaz, op MTV. De leegte die zijn vertrek – en dat van Scott en Marty – achterliet, werd opgevuld met twee nieuwe huisgenoten.

Meer ‘Geordie Shore’: