Home Lifestyle Stephen Bear stopt met ‘Just Tattoo of Us’, ex-‘Geordie Shore’-ster neemt zijn...

Stephen Bear stopt met ‘Just Tattoo of Us’, ex-‘Geordie Shore’-ster neemt zijn plaats in

Door hun breuk was het te moeilijk geworden voor Charlotte Crosby en Stephen Bear om samen te werken.

Het derde seizoen van het maffe MTV-programma ‘Just Tattoo of Us’ zal er een beetje anders uitzien. Presentatoren Charlotte Crosby en Stephen Bear gingen in oktober uit elkaar, wat samenwerken onmogelijk maakte. Bear wordt daarom vervangen door niemand minder dan Scotty T.

Bear out, Scott in

De stormachtige liefdeshistorie van Charlotte en Bear deden we eerder deze week al uit de doeken. Kort samengevat: Bear verpeste het volledig bij Char, waardoor hij nu niet alleen z’n lief, maar ook zijn job kwijt is. Volgens insiders werd het te moeilijk voor de twee om samen te werken, waardoor MTV op zoek moest naar een oplossing. Omdat de zender beide realitysterren niet kwijt wilde, kwam er het idee om hen aparte afleveringen te laten presenteren, elk met een nieuwe collega. Al snel viel voor Char de naam van ‘Geordie Shore’-vriend en notoir feestbeest Scott Timlin.

Maar Bear wachtte niet tot er een co-host voor hem gevonden werd en nam ontslag. Volgens het officiële verhaal kreeg Stephen een andere aanbieding en overlapten de opnamedagen, waardoor hij een keuze moest maken. Charlotte bevestigde donderdag op Instagram officieel de geruchten dat Scotty f*ckin’ T nu dus samen met haar de geschiftste tattooshop ter wereld zal openhouden.

Het is nog niet geweten wanneer het derde seizoen van ‘Just Tattoo of Us’ te zien zal zijn. Momenteel loopt het tweede seizoen, waarin Bear en Charlotte nog een koppel vormen, op MTV.

Meer MTV: