Home celebs UH-OH: nieuwe ‘Teen Mom 2’-mama Briana is samen met Javi, ex-man van...

UH-OH: nieuwe ‘Teen Mom 2’-mama Briana is samen met Javi, ex-man van Kailyn Lowry

Briana en Kailyn voeren de laatste maanden oorlog op sociale media.

Teen Mom 2
© Instagram @_brianadejesus/Photo News

In de wereld van de ‘Teen Mom 2’-mama’s is er altijd drama, maar dit keer is het van een nieuw niveau. Briana DeJesus, de tienermoeder die van het geannuleerde ‘Teen Mom 3’ naar ‘Teen Mom 2’ verhuisde, vormt een koppel met de ex-man van Kailyn Lowry. En daar is die laatste – en de rest van de cast – allesbehalve blij om.

Briana en Javi

Zij die ‘Teen Mom 2’ volgen, weten dat Kailyn Lowry en Javi Marroquin scheidden nadat hij lange tijd op missie ging met het leger en zij hem bedroog. Het ging er heel heftig aan toe, maar sinds de scheiding proberen ze zo goed mogelijk met elkaar om te gaan om het hun zoontje Lincoln niet te moeilijk te maken. Maar dat lijkt niet helemaal te lukken.

Javi maakte een tijd geleden namelijk zijn relatie met Briana DeJesus bekend. De 23-jarige mama van twee mocht in seizoen 8 aansluiten bij de cast van ‘Teen Mom 2’, nadat zij en haar opvliegende mama en zus indruk maakten in het gecancelde ‘Teen Mom 3’. De andere mama’s – Kailyn, Jenelle, Chelsea en Leah – zouden volgens sommigen erg boos geweest zijn omdat de dramaqueen toegevoegd werd aan het programma en hun zendtijd op die manier ingekort werd. Sinds ze naar buiten kwam met haar nieuwe relatie, is het hek helemaal van de dam.

Highest level of loyalty 👕 by @miss_teenyfabsmama

A post shared by Javi Marroquin (@javim9) on

Tijdens de reünie van seizoen 8 vertelde Briana aan Dr. Drew dat het niet goed komt tussen haar en Kailyn – hoewel ze toen nog beweerde enkel vrienden te zijn met Javi – en dat de andere meisjes ook geen vrienden willen zijn met haar omdat ze Kails vertrouwen niet willen schaden. Bri zei verder dat er heel wat ‘fake gedoe’ was achter de schermen, een uitspraak waarover Leah zich later kwaad maakte op Twitter. Volgens bronnen was er die dag bovendien een grote confrontatie tussen de nieuwkomer en Kail, waar Leah middenin zat, tot ze huilend wegliep. Zoals we al zeiden: dra-ma.

#iwon

Maar Briana bijt van zich af, zoals ze ongetwijfeld van mama Roxanne leerde. Onder de eerste koppelfoto die ze op Instagram postte van Javi en zichzelf schreef ze ‘#iwon’, volgens velen een duidelijke steek naar Kailyn, die haar ex terug zou willen.

Later veranderde Bri de caption, nadat Kailyn haar uithaal beantwoordde met onderstaande tweet. De mama van drie beweerde in een andere tweet zelfs dat Javi hun zoon in zijn weekend bij haar laat om tijd te spenderen met zijn nieuwe vriendin.

Twitteroorlog

Uiteraard wordt er ook op Twitter oorlog gevoerd. Zo deelde Briana berichtjes van Kailyn naar Javi op haar account. Berichtjes waaruit blijkt dat Kail duidelijk niet over haar ex heen is en ze alles doet om drama te starten.

Niet dat Kailyn recht of reden heeft om jaloers te zijn. Ze kreeg ondertussen al een derde kindje met Chris Lopez, de man met wie ze Javi volgens geruchten zou bedrogen hebben, én ze heeft een nieuwe vriendin. Kailyn kwam een tijd geleden al uit de kast als biseksueel.

Puerto ricoooooooo

A post shared by Dominique Potter (@dp_one_four) on

Meer ‘Teen Mom’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.