Home Lifestyle MTV krijgt kritiek na angstaanjagend fragment in seizoensfinale ‘Teen Mom OG’

MTV krijgt kritiek na angstaanjagend fragment in seizoensfinale ‘Teen Mom OG’

Ryan, de ex van Maci, jaagde zichzelf en z'n verloofde bijna de dood in door high achter het stuur te kruipen.

Vorige week werd in de Verenigde Staten de finale van het zevende seizoen van ‘Teen Mom OG’ uitgezonden, en die zorgde voor heel wat ophef. Ryan Edwards, de baby daddy van Maci Bookout, kroop overduidelijk onder de invloed van drugs achter het stuur…om naar zijn eigen trouwceremonie te rijden.

High huwelijk

Ryan en zijn verloofde Mackenzie gaven elkaar in mei al het jawoord, maar de huwelijksceremonie werd pas enkele dagen geleden uitgezonden. Ondanks het feit dat nu al een tijdje geweten is dat Ryan een drugsverslaving heeft en dat hij zich enkele dagen na hun grote dag liet opnemen, waren veel kijkers geschokt door de beelden die ze te zien kregen in de seizoensfinale van ‘Teen Mom OG’. De vader van Bentley zit op weg naar de ceremonie duidelijk high achter het stuur en lijkt meermaals in slaap te vallen. Zijn verloofde vraagt hem waarom hij uitzwenkt, en lijkt dan te beseffen dat er iets mis is. In plaats van hem te laten stoppen, port ze Ryan een paar keer om hem wakker houden en zet ze vervolgens de camera uit om ‘m te vragen of hij weer Xanax – een zwaar kalmeringsmiddel – heeft genomen. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zowel Mackenzie als MTV – en natuurlijk Ryan zelf – krijgen veel kritiek sinds de uitzending. Velen vinden het ongehoord dat MTV dit zomaar liet gebeuren, en dan nog besloot de beelden uit te zenden. De scène werd echter gefilmd met een dashbordcamera, en er was geen cameraploeg bij om in te grijpen. Ook het feit dat Mackenzie haar verloofde niet deed stoppen, kunnen kijkers amper geloven. De blondine werd al vaker verweten dat ze alleen bij Edwards is voor de camera’s en het geld, en velen vinden het feit dat ze met hem trouwt terwijl hij zo high als een garnaal is, dat nog maar eens bewijst.

Rehab

Enkele dagen na de trouwceremonie liet Ryan zich opnemen voor z’n drugsverslaving, en ondertussen zou het veel beter gaan met hem.’Ik ben terug thuis en voel me goed. Het leven zou niet beter kunnen zijn’, laat hij in een officieel statement weten. Laat het ons hopen voor Ryan, Bentley, MackenzieMaci en de rest van de familie.

Don't miss a NEW Episode of #TeenMomOG tonight at 10pm on MTV!

A post shared by Maci Bookout McKinney (@macideshanebookout) on

Lees ook: