Home Lifestyle 11 x onze dierbare ‘EOTBDD’-kandidaten die ook tijdens de laatste aflevering hun...

11 x onze dierbare ‘EOTBDD’-kandidaten die ook tijdens de laatste aflevering hun heerlijke zelve bleven

Dat bijbehorende handgebaar maakt Jordi's straffe quote gewoon nóg mooier.

© MTV

Het is zover. We genoten vanavond van de allerlaatste aflevering van het tweede ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-seizoen. En onze kandidaten veranderden sinds aflevering één voor geen haar. Heerlijk.

Mister Steal Your Girl blijft nog steeds de leugenachtige oppervlakkigheid zelve. Iemand wifey material noemen vanwege ‘hoe ze praat’? Make that the cat wise, Altin. Maar het lijkt wel te werken…

Mooie zonnebril, trouwens!

Sharon en Esmee bleven hun bijzonder zelfzekere, maar ook immer doodeerlijke zelven.

Al blijft ook Roos zichzelf nog steeds de parel van het gezelschap vinden.

‘Danseres’ Alisa besloot op een avondje uit in Jordi‘s nek te kruipen en, om het in Jordi’s woorden te zeggen, ‘te dansen alsof hij in een hoerenclub was, maar dan nog lekkerder. Met dat kleine Russische kopje van d’r.’ Nou.

Maar die ‘hoerenmoves’ lijken toch gewerkt te hebben. Nadien kocht Jordi namelijk 101 rode rozen voor Alisa én eiste hij zekerheid van haar – spastische zenuwtrek incluis.

Liefde was echter niet het belangrijkste voor Jordi. Dat zag zelfs een blinde. Let ook vooral op het geniale handgebaar dat Alisa’s ‘bloem’ zou moeten voorstellen.

Hannah is sinds de vorige aflevering verbaal nog steeds gevaarlijk agressief.

Chiara heeft in haar gedachten al enkele dagen een relatie met Jeffrey, zonder dat Jeffrey zelf daarvan op de hoogte is.

En onze lievelingskandidaat Mike blijft even onverstaanbaar als altijd.

En leerde gedurende zijn deelname aan ‘EOTBDD’ jammer genoeg nog steeds niet te drinken. Hij eindigde dan ook naar goede gewoonte boven de pot. Schol!

Voor wie zich geroepen voelt: de inschrijvingen voor het volgende ‘EOTBDD’-seizoen zijn al gestart. Tot volgend jaar!