https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs SAY WHAT?! Teen Mom Kailyn Lowry is bevallen van haar 3de (!)...

SAY WHAT?! Teen Mom Kailyn Lowry is bevallen van haar 3de (!) kindje

Congrats, Kailyn!

Teen Mom
© Instagam @kaillowry

Teen Mom Kailyn Lowry (25) is afgelopen weekend voor de derde keer mama geworden. Dat leuke nieuws stuurde de Amerikaanse website Radar Online de wereld in.

Kailyn Lowry kennen we allemaal van het MTV-programma ‘Teen Mom 2‘. Zeven jaar geleden was ze voor het eerst in dat programma te zien met haar ex Jo Rivera. Ze werd toen mama van Isaac, maar daarna liep haar relatie met Jo op de klippen.

In 2012 stapte Kailyn in het huwelijksbootje met Javi Marroquin en een jaar later verwelkomde ze haar tweede spruit, Lincoln. Helaas ondertekende het koppel vier jaar later de scheidingspapieren. Wat een ingewikkelde situatie! Maar hou je vast, want de stamboom wordt nog groter.

We had so much fun blueberry picking this morning ???????

A post shared by Kailyn Lowry (@kaillowry) on

Derde baby

Enkele maanden geleden maakte Kailyn haar derde zwangerschap bekend. Chris Lopez is de vader, maar – guess what – de twee zijn ondertussen niet meer samen.

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: Kailyns kroost telt vanaf nu drie kinderen. Hoera! De kersverse mama bevestigde de geboorte van haar derde zoontje aan Radar Online, maar de kleine spruit heeft nog steeds geen naam. Congrats, Kailyn!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: