https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Deze Geordies zie je sowieso in seizoen 16 van ‘Geordie Shore’

Deze Geordies zie je sowieso in seizoen 16 van ‘Geordie Shore’

Twee housemates zijn officieel out, maar er zijn twee nieuwe gezichten én een nieuwe romance!

Tegen de verwachtingen van velen in, heeft MTV dan toch een zestiende seizoen ‘Geordie Shore’ opgenomen. Het vertrek van Gaz betekent dus niet het einde van het programma, maar de makers lijken er wel alles aan te doen om het grote gemis op te vullen. Vandaar de twee nieuwe housemates en een kleine reünie met oude bekenden.

Newbies

Hoewel MTV nog geen officiële berichten uitstuurde, is het onmogelijk geheim te houden wie er in het ‘Geordie Shore’-huis verblijft in het nieuwe seizoen. Wanneer de cast namelijk out on the Toon gaat om voor de zoveelste keer mortal te worden voor de camera, staat de paparazzi hen achteraf op te wachten voor een paar flatterende foto’s. Zo werden onder andere Chloe Ferry, Marnie Simpson, Sophie Kasaei, Aaron Chalmers, Nathan Henry en Abbie Holborn gespot tijdens opnames.

Ook op de Instagrampagina’s van de cast kunnen we info over het nieuwe seizoen vinden. Zo zijn er steeds twee nieuwe gezichten op te merken. De nieuwe vrouwelijke housemate heet Stephanie Snowdon (tweede van links op de foto) en is helemaal nieuw in de wereld van de reality tv.

Pussy patrol ????

A post shared by Sophie Kasaei (@sophiekasaei_) on

De mannelijke nieuwkomer heet Sam Gowland. Hij was eerder al te zien in de Britse datingshow ‘Love Island’ en is over het Kanaal dus min of meer bekend. Spoiler alert: Sam vormt tegenwoordig een koppel met Chloe! Betekent dit dat Marty officieel vervangen is?

Gaz, Scott en Marty out, Chantelle in?

Er ontbreken alweer enkele vaste waarden op de foto’s. Gary ‘Gaz’ Beadle zei zelf voor de opnames van het zestiende seizoen dat het logisch is dat hij het programma nu verlaat, aangezien hij papa wordt. Marty McKenna werd in seizoen 15 samen met Scotty T ‘geschorst’ omdat ze iets te hard aan het feesten waren – lees: omdat er iets té veel drank en drugs mee gemoeid was. De man met de kuif tweette in september dat hij daardoor ook definitief ontslagen werd en dat blijkt nu waar te zijn. Marty werd één keer uit gezien met de rest, maar dat was op de allerlaatste opnameavond. Ook Holly Hagan en Charlotte Crosby kwamen langs voor die gelegenheid, dus dit lijkt ons eerder een kleine reünie geweest te zijn.

Squad goals

A post shared by Nathan Henry (@nathanhgshore) on

Heel even werd gedacht dat oude bekende Chantelle Connelly zou terugkeren naar het ‘Geordie Shore’-huis. Dat is wat zij begin oktober zelf schreef op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het nieuws verbaasde fans van ‘Geordie Shore’, want Chantelle verliet de serie zelf na een grote ruzie, in het midden van opnames in Griekenland. Achteraf had ze haar huisgenoten ook nog eens ‘two-faced snakes’ genoemd online. Al snel bleek dat de tweet van Chantelle een roep om aandacht was en dat ze helemaal niet te zien zou zijn in het nieuwe seizoen. Ondertussen zitten de opnames erop, en de getatoeëerde dame met de grote mond werd nooit gespot.

Het is nog niet geweten wanneer het zestiende seizoen te zien zal zijn op MTV, maar de opnames zitten er ondertussen wel op. Meestal zit er zo’n viertal maanden tussen de opnames en het verschijnen van de serie op televisie, dus we verwachten de Geordies in het voorjaar terug op ons scherm. Al had het nog iets sneller kunnen zijn: de cast daagde niet op voor de eerste opnamedagen van het zestiende seizoen omwille van discussies over hun loon, waardoor de opnames uitliepen.

Lees ook: