Home Lifestyle Ex-‘Geordie Shore’ Charlotte krijgt haar eigen programma

Ex-‘Geordie Shore’ Charlotte krijgt haar eigen programma

'Het wordt gek, dramatisch, emotioneel en wild!'

MTV

Charlotte Crosby werd bekend als de zotte doos uit ‘Geordie Shore’. Ze deed ook mee aan ‘Ex On The Beach’ en presenteert ‘Just Tattoo Of Us’. Nu krijgt de brunette eindelijk een eigen show op MTV waar ze een inkijk zal geven in haar persoonlijke leven.

De meest memorabele figuur uit álle seizoenen van ‘Geordie Shore’ blijft toch de 27-jarige Charlotte. Ze dronk als een piraat, vloekte als een bouwvakker, feestte als een varken, vocht als een leeuwin, at kebab als een uitgehongerde gier en was zo lomp als een olifant in een porseleinwinkel. Net om al die redenen viel het publiek als een blok voor de spontane brunette uit Engeland.

Metamorfose

Ze besloot helaas na twaalf seizoenen uit het ‘Geordie Shore’-huis te stappen in 2016 en focuste zich sindsdien op haar eigen carrière. Ze onderging een heuse metamorfose en inspireerde heel wat mensen om samen met haar gezonder te leven aan de hand van haar succesvolle fitnessvideo’s en boeken. Ze heeft daarnaast ook haar eigen make-up- en kledinglijn, en ze presenteert ‘Just Tattoo Of Us’ waarin koppels elkaar al dan niet aangenaam verrassen met een zelfgekozen tatoeage.

‘The Charlotte Show’

Omdat MTV net als wij maar niet genoeg kan krijgen van Charlotte, heeft ze nu haar eigen programma te pakken bij de zender: ‘The Charlotte Show’. Zoals de naam al doet vermoeden draait de reeks volledig rond haarzelf. Ze neemt je mee in zowel haar professioneel leven als privéleven. Naast Charlotte schitteren ook haar hondjes, ouders én nieuw vriendje Josh Ritchie in de serie. Ze laat ook diep in haar ziel kijken. Zo vertelt ze openlijk over haar angst om te sterven.

Dramatisch

We zullen volgens MTV meer van haar te zien krijgen dan ooit tevoren. Iets wat we ten zeerste betwijfelen, aangezien we Charlotte meermaals poedelnaakt en straalbezopen door de ‘Geordie Shore’-villa zagen strompelen. ‘The Charlotte Show’ is vanaf 28 maart elke woensdag om 22.30 uur te zien op MTV. ‘Het wordt gek, dramatisch, wild en emotioneel’, aldus Charlotte. ‘Ik kijk ernaar uit om alles te delen met jullie!’ Wij kunnen alvast niet wachten!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: