Home Lifestyle Televisie SPANNEND: Meredith Grey gaat op date met deze knappe acteur in het...

SPANNEND: Meredith Grey gaat op date met deze knappe acteur in het 15de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

Of kiest ze toch voor iemand anders?

Ellen Pompep
Photonews

In de trailer voor het 15de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ zagen we al enkele hotties opduiken en in de aflevering van vanavond is het opnieuw zover. Acteur Josh Radnor duikt namelijk op in de populaire doktersserie, en hij zal niemand minder dan Meredith Grey (Ellen Pompeo) het hof maken.

Veel details over het personage van Josh zijn er voorlopig nog niet, maar hij zou op een blind date gaan met Meredith Grey. Het is bovendien ook niet bekend of hij meer dan een aflevering te zien zal zijn. Een ding is zeker: wij hopen alvast van wel!

Wel staat het liefdesleven van Meredith vrij centraal in het vijftiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. Na de dood van haar man, Derek Shepherd, in 2015 heeft ze hoogte- en laagtepunten gekend op liefdesvlak. ‘Het is niet makkelijk om na Patrick Dempsey te komen en het is ook moeilijk om iemand te vinden die wil acteren in een show die al vijftien seizoenen meegaat’, aldus Ellen in een interview met Entertainment Weekly. Wij zijn benieuwd!

Op zoek naar de liefde

Verder liet Ellen weten dat ze iemand zullen vinden die een impact zal maken en dat dit hun grootste uitdaging voor dit jaar vormt. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden voor Meredith zowel in het ziekenhuis als in Seattle zelf.

In de trailer voor het huidige seizoen zagen we alvast een innige scène tussen Meredith en Andrew DeLuca. Of het effectief nog iets gaat worden tussen de twee personages wou Ellen niet prijsgeven. ‘We komen er dit seizoen nog op terug en er bloeit zeker iets tussen de twee dokters. Een vriendschap? Een vriendschap die iets meer kan betekenen? Ik weet het niet’.

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.