Home celebs CUTE: deze dokter uit ‘Grey’s Anatomy’ is verloofd

CUTE: deze dokter uit ‘Grey’s Anatomy’ is verloofd

'Jij bent degene met wie ik mijn leven wil delen. Ik hou van je', schreef de pas verloofde ster op Instagram.

grey's anatomy
@greysabc via Instagram

In ‘Grey’s Anatomy‘ mag hij dan wel single zijn, in het echte leven is Giacomo Gianniotti (28) officieel van ‘t straat. De Italiaans-Canadese acteur, die in de ziekenhuisserie de rol van dokter Andrew DeLuca vertolkt, verloofde zich afgelopen Thanksgivingweekend met zijn vriendin Nichole Gustafson.

‘Ze zei ja… Ik ben echt een gelukzak, jij bent degene met wie ik mijn leven wil delen. Ik hou van je. Bedankt’, schreef Gianniotti in het Engels en het Italiaans op Instagram kort na het aanzoek.

‘Jij leerde me wat ware liefde is’

Kersverse verloofde Nichole ‘Nikki’ Gustafson deelde ook enkele beelden van de verloving, inclusief een foto van haar duizelingwekkende ring.

‘Gisteren vroeg mijn beste vriend me ten huwelijk op de meest romantische manier. We zijn zo gelukkig. Ik zou mijn leven met niemand anders willen delen. Ik hou van je, schat en ik kan niet wachten om je vrouw te zijn. Deze man heeft me geleerd wat ware liefde is. Het is een droom die uitkomt’, aldus Nikki.

Hoelang Gustafson en Gianniotti – die dokter Andrew DeLuca speelt in ‘Grey’s Anatomy‘ – al samen zijn, is niet bekend. Hun eerste foto op Instagram samen dateert van mei vorig jaar.

amore mio ❤️💋 #shinebrightlikeadiamantas

A post shared by Nichole G. (@nicki_makeup) on

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.