Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @greysabc via Instagram

'Jij bent degene met wie ik mijn leven wil delen. Ik hou van je', schreef de pas verloofde ster op Instagram.

CUTE: deze dokter uit ‘Grey’s Anatomy’ is verloofd

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

In ‘Grey’s Anatomy‘ mag hij dan wel single zijn, in het echte leven is Giacomo Gianniotti (28) officieel van ’t straat. De Italiaans-Canadese acteur, die in de ziekenhuisserie de rol van dokter Andrew DeLuca vertolkt, verloofde zich afgelopen Thanksgivingweekend met zijn vriendin Nichole Gustafson.


‘Ze zei ja... Ik ben echt een gelukzak, jij bent degene met wie ik mijn leven wil delen. Ik hou van je. Bedankt’, schreef Gianniotti in het Engels en het Italiaans op Instagram kort na het aanzoek.

‘Jij leerde me wat ware liefde is’


Kersverse verloofde Nichole ‘Nikki’ Gustafson deelde ook enkele beelden van de verloving, inclusief een foto van haar duizelingwekkende ring.

‘Gisteren vroeg mijn beste vriend me ten huwelijk op de meest romantische manier. We zijn zo gelukkig. Ik zou mijn leven met niemand anders willen delen. Ik hou van je, schat en ik kan niet wachten om je vrouw te zijn. Deze man heeft me geleerd wat ware liefde is. Het is een droom die uitkomt’, aldus Nikki.

https://www.instagram.com/p/Bb99Dm6lYV-/?taken-by=nicki_makeup

Hoelang Gustafson en Gianniotti – die dokter Andrew DeLuca speelt in ‘Grey’s Anatomy‘ – al samen zijn, is niet bekend. Hun eerste foto op Instagram samen dateert van mei vorig jaar.

https://www.instagram.com/p/BUrlhRJl6bC/?taken-by=nicki_makeup

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '