Home Lifestyle Televisie WOW: de trailer voor het 15de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ zit vol...

WOW: de trailer voor het 15de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ zit vol met verrassingen

Een ongeplande zwangerschap, een wel héél onverwachte romance en een oude bekende voor fans van ‘The O.C.’.

Grey's Anatomy
YouTube: TVLine

Eerder deze week lieten we jullie al weten dat de makers van ‘Grey’s Anatomy’ een nieuw personage introduceren, maar dit is niet de enige verrassing die ze voor in petto hebben. Bij ABC hebben ze net de trailer voor het 15de seizoen vrijgegeven en onze mond viel bij elke seconde een beetje verder open.

Een ding weten we nu al zeker: het vijftiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy gaat allesbehalve saai worden. In de nieuwe trailer mogen we meteen kennismaken met dokter Niko Kim, de nieuwe chirurg van Grey Sloan Memorial. Bovendien is hij niet het enige nieuwe gezicht, want er duikt nog een tweede mannelijke hottie op. Iemand die fans van ‘The O.C.’ weleens bekend kan voorkomen…

Maar er is nog veel meer te zien in de trailer die amper dertig seconden duurt. Zo is er dit seizoen ook ruimte voor de vertrouwde portie drama, is er iemand zwanger en krijgen we te maken met een wel héél onverwachte romance.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het nieuwe seizoen van ‘Grey’s Anatomy gaat in de Verenigde Staten van start op 27 september en dit met een aflevering die twee uur (!) duurt.

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’: