Home Lifestyle Televisie ‘Grey’s Anatomy’ introduceert een nieuw personage in het vijftiende seizoen

‘Grey’s Anatomy’ introduceert een nieuw personage in het vijftiende seizoen

There's a new doctor in town.

Grey's Anatomy
Instagram: greysabc

Binnen enkele weken gaat het vijftiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ van start in de VS, en de makers van de serie hebben alvast een verrassing voor ons. Zo mogen we een nieuwe chirurg verwelkomen! Maak kennis met Alex Landi aka dokter Nico Kim.

Goed nieuws voor alle fans van ‘Grey’s Anatomy’, want er maakt een nieuw personage zijn opwachting. Alex Landi speelt de rol van dokter Nico Kim, de eerste homoseksuele mannelijke chirurg, in de populaire doktersserie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Landi is van Koreaanse en Italiaanse afkomst en is alvast dolgelukkig met zijn rol in de serie. ‘Ontzettend dankbaar. Bedankt aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft’, klinkt het op Instagram.

Gemengde reacties

De komst van dokter Nico Kim zorgt wel voor gemengde reacties op Twitter. De meeste fans zijn enthousiast dat er nog een personage met een andere geaardheid en huidskleur een prominente rol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Toch is niet iedereen even blij. Enkele kijkers vragen zich namelijk af waarom de makers op zoek zijn gegaan naar een nieuw personage terwijl Jessica Capshaw (Arizona Robbins) en Sarah Drew (April Kepner) ontslagen werden. ‘Dus we verliezen twee fantastische actrices die al jarenlang meespeelden in de show door besparingen zodat ze nieuwe acteurs konden aannemen?’, aldus een boze Twitteraar.

Het vijftiende seizoen van de serie gaat in de Verenigde Staten van start op 27 september.

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’: