Home Lifestyle Zware repetities ‘Dancing with the Stars’ wegen door bij Karen Damen: ‘Ik...

Zware repetities ‘Dancing with the Stars’ wegen door bij Karen Damen: ‘Ik kan niet meer stappen van de pijn’

En Elodie heeft de schattigste danspartner ooit!

VIER

Het nieuwe programma ‘Dancing with the Stars’ is vanaf nu vrijdag te zien op VIER. De BV’s zijn al wekenlang keihard aan het trainen om ons hun allerbeste moves voor te schotelen. Dat die repetities zwaar zijn, bewijst een filmpje van Karen Damen.

We zien in de video hoe Karen een noodzakelijk bezoekje brengt aan haar massagetherapeute. ‘Ik kan niet meer stappen van de pijn‘, aldus de zangeres. ‘Ik voel alle spieren in mijn lijf, ook diegene waarvan ik niet wist dat ik ze had.’ Karen is volop aan het repeteren om de sterren van de hemel te dansen in het nieuwe VIER-programma ‘Dancing with the Stars’. Ze keek al de hele week uit naar dit moment, al verliep dat de vorig keer niet zo vlotjes.

Scheten

‘Enkele weken geleden duurde mijn allereerste massage hier anderhalf uur’, vertelt Karen. ‘Ik heb toen een uur en een kwart geslapen, en dat andere kwartier heb ik scheten gelaten.’ De masseuse van dienst bevestigt het verhaal met een grote glimlach. ‘Dat is een compliment’, zegt Esther. ‘Dat wil zeggen dat je volledig relaxt was en alles los liet.’ De bedoeling is dat Esther Karen haar pijnlijke spieren verhelpt, zodat ze ons vrijdag allemaal kan verbazen met haar zotte moves.


Gelukkig bewijst Elodie Ouedraogo dat er ook tijd is voor ontspanning. Ze oefent haar dansroutines met de schattigste danspartner ooit… haar zoontje Remus. ‘Gaan we een dansje doen?’, vraagt het jongetje aan zijn mama. Elodie haar winkansen schat de vrolijke peuter dan weer minder goed in, want volgens hem gaat híj de wedstrijd winnen.


Lees ook: