https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs VIDEO: BV’s uit ‘Dancing with the Stars’ ontmoeten hun danspartners

VIDEO: BV’s uit ‘Dancing with the Stars’ ontmoeten hun danspartners

'Die venten worden zot van je!'

VIER

Negen BV’s halen vanaf 19 oktober hun allerbeste dansmoves boven in ‘Dancing with the Stars’. Ze krijgen daarbij de hulp van een professionele danspartner. VIER toont nu hoe de koppels elkaar de allereerste keer ontmoetten.

Ian Thomas, Elodie Ouedraogo, James Cooke, Peter Van Asbroeck, Sien Eggers, Karen Damen, Leen Dendievel, Kat Kerkhofs en Fabrizio Tzinaridis swingen vanaf volgende week onze huiskamer binnen. Wie is een verdoken dancing queen en wie heeft meer weg van een stijve plank? We komen het te weten op vrijdag 19 oktober.

De BV’s hoeven dat avontuur natuurlijk niet alleen aan te gaan. Ze krijgen een voor een hulp van een professionele danspartners die echte toppers in hun vak zijn. Zij staan misschien nog voor de grootste uitdaging: de stramme spieren van de celebs transformeren tot flexibele elastiekjes.

Complimentjes

VIER plaatste nu een filmpje online waarin de BV’s voor de allereerste keer hun danspartner te zien krijgen. Het is belangrijk dat het klikt, want ze zullen nog vele uurtjes samen doorbrengen tijdens de repetities. Ian, James, Karen en co. zijn superzenuwachtig om hun danspartner te ontmoeten, maar die stress bleek voor niks nodig.

Een knuffel, een kus en een gigantische glimlach later zijn ze allemaal enorm tevreden met hun dansbuddy. Ook vice versa vlogen de complimentjes in het rond, bijvoorbeeld: ‘Wat ben je mooi’ of ‘Ik heb een grappige danspartner’. Kat liet er geen gras over groeien en vroeg onmiddellijk naar de seksuele voorkeur van haar partner. ‘Heb je een vriend of een vriendin?’ aldus Kat. ‘Ik moest van thuis even polsen.’

Geen interesse

Dries kan op beide oren slapen, want de man die de komende weken zijn Kat voortdurend zal ‘vastpakken’, heeft geen interesse in vrouwen. ‘Ik heb geen vriend, maar ik val wel op mannen’, stelde hij haar gerust.


Lees ook: