Home Lifestyle Bab Buelens neemt ons backstage mee tijdens ‘Dancing with the Stars’

Bab Buelens neemt ons backstage mee tijdens ‘Dancing with the Stars’

Ze legt in een filmpje al de eerste intriges bloot!

Instagram @babmjb

Gert Verhulst en Jani Kazaltzis presenteren volgende maand ‘Dancing with the Stars’. In dit nieuwe programma krijgen we de beste dansmoves te zien van tal van BV’s. Bab Buelens maakte nu bekend dat zij backstage alles voor ons zal opvolgen.

Bab Buelens kennen we allemaal als Emma uit de populaire VTM-serie ‘Familie’. Ze toonde vorig jaar in ‘Steracteur Sterartiest’ dat ze ook kan zingen, en ditmaal gaat deze creatieve duizendpoot presenteren. Voor het nieuwe VIER-programma ‘Dancing with the Stars’ zal zij ons alle spannende verhalen van achter de schermen brengen. ‘Megaaaaa veel zin in! YIHAAAAAA’, schrijft Bab op haar Instagrampagina.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast het presentatorsduo Gert Verhulst en Jani Kazaltzis kennen we ook al vier deelnemers van het programma: James Cooke, Ian Thomas, Sien Eggers en Elodie Ouedraogo. Bab Buelens zal hen en nog tal van andere BV’s volgen in dit avontuur. Hoe zwaar wegen de repetities door, hoe bereiden de kandidaten zich voor, wat eten ze voor ze op het podium kruipen om ons de zotste choreografieën voor te schotelen, hoe gaan ze om met de stress. We komen het allemaal te weten dankzij Bab die ons op de website en de Facebookpagina van VIER telkens voor het programma 20 minuutjes meeneemt achter de schermen.

Intriges

Ook na het programma zit het er voor Bab nog niet op. Dan gaat ze de afvaller troosten in een aftershow op vier.be. Als die dame of heer uitgehuild is, analyseert ze samen met enkele experts alle dansroutines van die avond. Fun verzekerd. Bab ging al eens piepen in de backstage en raakte daar al verweven in de eerste intriges!

Kandidaat James Cooke heeft het er blijkbaar moeilijk mee dat hij zijn vaste plaatsje naast Gert – ze presenteerden samen al verschillende seizoenen van ‘Gert Late Night’ – moest afgeven aan Jani. ‘Het werkt niet’, zegt James. ‘Ik mis nog een beetje chemie.’ Jani is een beetje geïntimideerd door James. ‘Ik durf niet naar Gert te sms’en, want als James dat leest, dan wordt hij weer kwaad‘, lacht Jani. Bab gaat ook nog even langs bij Ian Thomas in de make-up en bij Sien Eggers.


Lees ook: