Home celebs Gert Verhulst en Jani Kazaltzis zullen dit najaar samen ‘Dancing with the...

Gert Verhulst en Jani Kazaltzis zullen dit najaar samen ‘Dancing with the Stars’ presenteren

Het duo zal samen bekende Vlamingen door het dansavontuur van hun leven loodsen!

VIER

De zomer loopt helaas op zijn einde en dat betekent dat de dagdagelijkse sleur ons weer staat op te wachten. Gelukkig is er nog het nieuwe televisieseizoen en dat belooft er bij VIER wel erg swingend aan toe te gaan. Niemand minder dan Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis zullen namelijk de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld, ‘Dancing with the Stars’, presenteren.

‘Dancing with the Stars’ wist in Amerika al heel wat bekende koppen te strikken. Denk maar aan ‘Pretty Little Liars’-actrice Sacha Pieterse en zelfs zangeres Nicole Scherzinger. Maar nu is het moment eindelijk daar dat de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld terug op onze buis te zien zal zijn en dat op geheel eigen wijze! Niemand minder dan Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis zullen samen bekende Vlamingen door het dansavontuur van hun leven loodsen.

Technische hoogstandjes en tonnen emotie

Gedurende acht spannende afleveringen zullen de danskoppels het beste van zichzelf moeten geven in de meest uiteenlopende stijlen: van freestyle tot modern en jazz. En wees er maar zeker van dat de jury streng zal zijn. Zij verwachten technische hoogstandjes, heerlijke dansmoves, communicerende lijven, star quality, maar bovenal: tonnen emotie. De show zal vanaf half oktober te zien zijn. Wij zijn alvast heel benieuwd!

Lees ook: