Home Lifestyle Televisie Van een wereldkampioene Thaiboksen tot een Miss West-Vlaanderen: dit zijn de eerste...

Van een wereldkampioene Thaiboksen tot een Miss West-Vlaanderen: dit zijn de eerste 5 kandidaten van ‘Expeditie Robinson’

'Expeditie Robinson' is vanaf september te zien op VIER.

VIER

Het is nog tot september wachten voor survivalprogramma ‘Expeditie Robinson‘ z’n comeback maakt op VIER. Gelukkig is de tv-zender wel zo vriendelijk om ons alvast te laten kennismaken met de eerste 5 kandidaten, onder wie een yogalerares en een Miss West-Vlaanderen.

Onder het toeziend oog van presentator Bartel Van Riet gingen 16 Vlamingen 6 weken lang de strijd met elkaar aan op een Filipijns eiland. Het resultaat is pas in september op de buis te bewonderen, maar VIER licht alvast een tipje van de sluier op wat de eerste 5 ‘Expeditie Robinson’-kandidaten betreft.

Maak kennis met Chloé, Anton, Annick, Lesley en Arnaude.

1 / 5
Anton (27) uit Brasschaat
Lesley (35) uit Houthalen
Arnaude (39) uit Heusden
Chloé (29) uit Kortrijk
Annick (47) uit Zoersel
Anton (27) uit Brasschaat
Anton (27) uit Brasschaat

Anton werkt als communicatiemanager bij Total, maar de favoriete titel op zijn cv is die van globetrotter. Zo fietste (!) hij ooit met zijn broer naar Shanghai en kwamen ze pas een jaar later terug. Ook Ethiopië, Senegal, Kazachstan en Australië hebben geen geheimen meer voor Anton. ‘Door erg lowbudget te reizen heeft hij zich al enkele survivalskills aangeleerd. Honger schrikt hem bijvoorbeeld al niet af’, leest het persbericht. Niet onbelangrijk voor een echte Robinson, denken wij zo.

Lesley (35) uit Houthalen
Lesley (35) uit Houthalen

Lesley zat 14 jaar lang in het leger bij de infanterie waar ze werd uitgezonden naar Kosovo en Afghanistan. Vandaag is ze personal trainer en, oh ja, tweevoudig wereldkampioen Thaiboksen. ‘Expeditie Robinson’ lijkt ons dan ook een eitje voor Lesley.

Arnaude (39) uit Heusden
Arnaude (39) uit Heusden

Arnaude is een gescheiden mama van een zoontje van 6. Hoewel ze de kost verdient als politieagente bij de dienst slachtofferhulp, is straat- en kindertheater naar eigen zeggen haar grootste passie. Volgens VIER beschikt Arnaude niet alleen over de skills om mensen goed te lezen, maar is ze ook erg competitief. De ultieme combinatie om ‘Expeditie Robinson’ te winnen?

Chloé (29) uit Kortrijk
Chloé (29) uit Kortrijk

Chloé is in het dagelijkse leven account manager en lichtjes Instagramverslaafd. Hoewel ze eerste eredame werd bij Miss West-Vlaanderen en een jaar later finaliste bij Miss België, is de Kortrijkzaanse met Portugese roots allesbehalve een plastic popje. ‘Ze gaat voor de winst’, weet VIER. Wij hebben zo het gevoel dat Chloé weleens dé verrassing van ‘Expeditie Robinson’ zou kunnen worden.

Annick (47) uit Zoersel
Annick (47) uit Zoersel

Er zijn weinig sporttakken waar Annick niet in thuis is. De single mama uit Zoersel is sportleerkracht, geeft zumba- en dansles en doet aan yoga, parapente, valschermspringen en klimmen. Meditatie en stilte zijn belangrijke factoren in Annicks leven. Haar zen state of mind zou haar weleens goed van pas kunnen komen op het Robinsoneiland…

Nog meer tv-nieuws: