Home Lifestyle Maisie Williams, Arya Stark, verklapt enorme spoiler uit laatste seizoen ‘Game of...

Maisie Williams, Arya Stark, verklapt enorme spoiler uit laatste seizoen ‘Game of Thrones’

Er zal mogelijk een nieuw angstaanjagend koppel gevormd worden.

Pinterest

Volgend jaar kunnen we eindelijk het achtste en helaas ook laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ zien. Maisie Williams, beter bekend als Arya Stark, gaf onlangs in een radioshow op BBC mogelijk een enorme spoiler vrij over de spannende finale.

Maisie Williams, de badass Arya Stark die haar uitgemoorde familie wil wreken, was te gast in de ‘Breakfast Show’ op BBC Radio 1. Ze kreeg er tal van vragen voorgeschoteld over het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’. Op de meeste antwoordde ze heel neutraal zodat ze zeker niks prijsgaf over het langverwachte einde van de beste serie aller tijden.

fam 💜 #gameofthrones #season7

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Op één stelling kon ze echter haar pokerface niet behouden. Als je niet houdt van spoilers, dan lees je beter niet verder. Toen de presentator haar immers vroeg of het waar was dat koningin Cersei een koppel zou vormen met de gevreesde Night King, zei Maisie: ‘Ik heb daar ook foto’s van gezien. Wat een powerkoppel!’

Angstaanjagend duo

We weten natuurlijk niet honderd procent zeker of Maisie gewoon doelt op beelden die diehard-fans in elkaar flansten op het internet om mogelijke theorieën over het einde te illustreren of dat er daadwerkelijk in het script staat dat dit angstaanjagende duo het samen zal opnemen tegen dat andere topduo Daenerys en Jon Snow. We zullen vol spanning moeten wachten tot de eerste helft van 2019, dan zouden de zes afleveringen eindelijk uitgezonden worden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.