Home Lifestyle Maisie ‘Arya Stark’ Williams neemt afscheid van ‘Game of Thrones’ met nieuwe...

Maisie ‘Arya Stark’ Williams neemt afscheid van ‘Game of Thrones’ met nieuwe tattoo

Daarnaast liet ze nog twee tatoeages zetten.

Instagram @mr.k_tattoo

Het aller-, aller-, allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ wordt opgenomen en Maisie Williams, beter bekend als Arya Stark, nam in stijl afscheid van haar personage met een toepasselijke tattoo.

Arya Stark is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, en in reallife is Maisie Williams dat ook niet. Klein maar dapper, stapte ze onlangs binnen bij de bekende tattoo artist Mr. K in New York en liet ze niet één, maar drie tatoeages tegelijkertijd plaatsen. Eentje daarvan verwijst naar haar personage in de populaire serie ‘Game of Thrones’.

💜 all the loooove 💗 thank you @mr.k_tattoo 💜

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Maisie groeide op met haar personage, want ze speelde Arya van haar twaalfde tot haar eenentwintigste levensjaar. Een belangrijke periode in haar leven, die ze zich voor altijd wil blijven herinneren. Daarom koos Maisie voor de twee woorden – ‘No One’ – in het rood bovenaan op haar rug.

Arya kreeg in seizoen zes een bijzonder strenge opleiding van de Faceless Man Jaqen H’ghar om deel uit te maken van de huurmoordenaars de Faceless Men. Die personen hebben geen familie, geen naam én geen gezicht. Ze zijn met andere woorden ‘no one’. Arya besloot uiteindelijk dat ze geen deel wilde uitmaken van die orde, want ze wilde haar identiteit als Arya Stark van Winterfell niet opgeven. Ze besliste dan maar om alles wat ze leerde in de praktijk te gebruiken om wraak te nemen op al wie haar familie kwaad deed.

Madeliefje

Het is niet de eerste keer dat ze voor een tatoeage koos die te maken heeft met ‘Game of Thrones’. Een paar jaar geleden liet ze samen met haar tv-zusje en beste vriendin Sophie Turner, Sansa Stark, de datum ‘07.08.09’ zetten. Die dag kwamen ze te weten dat ze gecast waren voor de serie en dat moment veranderde hun leven immers voorgoed.

De andere twee tattoos van Maisie zijn een madeliefje op haar rechterbovenarm, dat verwijst naar haar eigen productiebedrijf Daisy Chain Productions en ‘Little Rascal’ of ‘klein boefje‘ op haar linkeronderarm. Sophie vergezelde Maisie afgelopen weekend bij Mr. K samen met haar verloofde Joe Jonas. Het koppeltje liet een tattoo zetten als herdenking van hun grootvaders. Sophie ging voor een G. op haar vinger en Joe voor een foto van de man op zijn arm.

Sophie verscheen niet zo lang geleden ook met een ‘GOT’-tattoo, meer bepaald een wolf met daaronder de tekst: ‘The Pack Survives’. Fans van over de hele wereld dachten toen dat deze tekening een gigantisch grote spoiler was voor het einde van ‘GOT’. Sophie legde later uit dat dit gewoon de moraal is die ze wil volgen in het leven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.