Home FASHION & BEAUTY Beauty ‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner heeft afscheid genomen van haar rode lokken

‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner heeft afscheid genomen van haar rode lokken

Bye, Sansa. Helloooo, Daenerys.

Sophie Turner
Photonews

Sophie Turner ziet er niet langer uit zoals haar personage Sansa Stark uit ‘Game of Thrones’. Nu de opnames voor de populaire serie achter de rug zijn, besloot de actrice om een bezoekje te brengen aan de kapper. Een geslaagde make-over, als je het ons vraagt!

Sophie Turner is van nature een blondine, maar veel fans kennen haar alleen met haar rode lokken. De actrice was namelijk nog maar dertien jaar toen ze haar intrede deed in ‘Game of Thrones’. Ze heeft haar blond haar speciaal gekleurd om de rol van Sansa Stark te spelen, maar in het begin was ze zelf niet helemaal overtuigd. ‘Eerst was ik er een beetje sceptisch over’, vertelde de actrice vorig jaar in een interview met W. ‘Als een meisje van dertien met rood haar krijg je vaak te maken met pesterijen. Daarom heb ik er op voorhand met de productie over gesproken. Zij hebben me uitgelegd dat het een cruciaal onderdeel van haar voorouders was  en dat het ook gelinkt is aan haar familie. Na dat gesprek vond ik het fantastisch dat ik voor mijn eerste rol zo’n transformatie mocht ondergaan. Het was eigenlijk best wel cool’.

Bye, Sansa. Hello, Daenerys.

Ondertussen is Sophie 22 en had ze na al die jaren zin in een nieuw kapsel. Nu de opnames volledig achter de rug zijn, besloot ze dan ook om een bezoekje te brengen aan de kapper. Zo heeft ze haar lokken enkele centimeters korter laten knippen en is de actrice nu asblond. Een hele transformatie, maar wij zijn alvast fan van haar nieuwe look. Ook zelf is ze helemaal weg van het resultaat. ‘Ik ben er dol op. Het is echt een hele verandering voor mij’, aldus de ‘Game of Thrones’-ster.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder is het stylist Christian Wood die verantwoordelijk is voor haar nieuwe look. Zo liet hij op zijn Instagramaccount weten dat hij een speciale gast in zijn kappersstoel had zitten. Verder gaf hij ook wat uitleg over haar nieuwe haarkleur. ‘Ik wou haar een kleur geven die jong en fris was. De koele accenten laten haar blauwe ogen nog meer spreken en de snit geeft haar net dat tikkeltje extra’, aldus Christian.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: