Home Lifestyle Televisie YES: HBO onthulde zonet de uitzenddatum voor het laatste seizoen van ‘Game...

YES: HBO onthulde zonet de uitzenddatum voor het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’

Ook zijn er meer details bekend over de langverwachte prequel van de fantasyreeks.

PHOTO NEWS

Heuglijk nieuws voor de fans van ‘Game of Thrones‘, want HBO onthulde zonet de uitzenddatum voor het laatste seizoen van de fantasyreeks en het ziet ernaar uit dat we verrassend snel zullen mogen ontdekken hoe het verhaal eindigt voor Jon Snow en co.

Dankzij een interview met Sophie ‘Sansa Stark’ Turner in december vorig jaar wisten we al langer dat het nog tot 2019 wachten was voordat we zouden te weten komen hoe het verhaal eindigt voor de kleurrijke figuren in ‘Game of Thrones’.

Casey Bloys, programmadirecteur bij HBO, onthult nu wanneer in 2019 we de seizoensfinale van de fantasyreeks zullen mogen verwachten.

‘Seizoen 8 is behoorlijk goed’

Tijdens een perstournee van de Television Critics Association deze week verklapte Bloys dat de pilootaflevering van het 8ste seizoen ‘de eerste helft van 2019’ op de buis zal verschijnen. Het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ zal zoals eerder gezegd maar 6 afleveringen tellen en is volgens Bloys ‘behoorlijk goed’.

De opnames voor de prequel van ‘Game of Thrones’ starten begin 2019.

Verder onthulde de topman bij HBO ook nieuws over de langverwachte prequel van de fantasyreeks. Eerder werd gefluisterd dat de opnames in oktober zouden starten, maar dat klopt volgens Bloys niet. ‘Ik weet niet waar dat gerucht vandaan kwam, maar we hopen begin 2019 te beginnen’, klonk het. De prequel heeft nog geen naam, regisseur of cast.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.