Home Lifestyle Fabrizio in ‘Dancing with the Stars’ zonder Pommeline: ‘Ze was ontzettend teleurgesteld’

Fabrizio in ‘Dancing with the Stars’ zonder Pommeline: ‘Ze was ontzettend teleurgesteld’

Normaal is het koppel onafscheidelijk.

© VIER

Eerder deze week maakte VIER bekend welke BV’s hun sprong richting dansvloer zullen wagen in de danscompetitie ‘Dancing with the Stars’. Een van hen is Fabrizio Tzinaridis.

‘De mensen kunnen maar beter aan ons wennen, want ze zijn nog niet van ons af’, vertelde Fabrizio ons nog toen we hem spraken over zijn deelname aan het VIJF-programma ‘Sex Tape’. En zo blijkt! Vanaf half oktober is de ex-‘Temptation Island’-verleider te zien in het VIER-programma ‘Dancing with the Stars’.

In een interview in Het Belang van Limburg vertelt Fabrizio dat de makers heel erg hebben moeten aandringen om hem te overtuigen. Hij werd voor het eerst gevraagd achter de schermen van een modeshow in Genk waarin hij meeliep, maar wist toen nog niet om wat voor danscompetitie het ging. ‘Ik heb twee keer geweigerd om mee te doen. Ik heb sowieso al een drukke agenda. Met die repetities ben je direct veel uren kwijt’, klinkt het.

Pommeline mag niet meedoen

De aanhouder wint, en dat beseften ook de makers van ‘Dancing with the Stars’: ‘Uiteindelijk heb ik dan toch een auditie gedaan.’ Wat we nog niet wisten is dat ook zijn onafscheidelijke vriendin en tevens ex-‘Temptation Island’-verleidster Pommeline graag meedeed: ‘Ook Pommeline heeft auditie gedaan. Maar drie, vier weken later vernamen we dat alleen ik mag meedoen. Pommeline was ontzettend teleurgesteld, maar het moest ook allemaal wat uitkomen qua combinaties met professionele danspartners. Het is voor mij een echte uitdaging. We komen stilaan dicht bij de eerste show, en ik heb toch al fameuze plankenkoorts.’

Sinds een drietal weken is Fabrizio zich grondig aan het voorbereiden voor het programma. Die repetities nemen volgens hem twaalf tot vijftien uur per week in beslag. Maar zijn tattooshop zal hij nooit sluiten voor een leven als professionele danser: ‘Het is een leuke ervaring, maar niet iets dat ik voor altijd ga doen. Ik heb vroeger wel even aan turnen gedaan en best lenig, maar tegenwoordig hou ik me met andere zaken bezig.’

‘Dancing with the Stars’ is vanaf vrijdag 19 oktober te zien op VIER.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.