Home Lifestyle Pommeline en Fabrizio in ‘Sex Tape’: ‘De mensen kunnen maar beter aan...

Pommeline en Fabrizio in ‘Sex Tape’: ‘De mensen kunnen maar beter aan ons wennen, want ze zijn nog niet van ons af’

Doen Pommeline en Fabrizio mee aan de volgende 'Temptation Island'? Ze lijken ernaar te hinten...

Vanaf komende dinsdag nodigt Goedele Liekens elke week drie koppels uit op haar sofa in ‘Sex Tape’, het nu al fel besproken nieuwe programma van VIJF. In de tweede week krijgt ze bekende gasten Pommeline en Fabrizio over de vloer, het ‘Temptation Island’-koppel dat vastberaden is om hun reality-carrière zo lang mogelijk te rekken. Misschien zelfs met een nieuwe deelname aan het programma dat hen bekend maakte?

Let’s talk about sex

In ‘Sex Tape’ filmen Vlaamse koppels enkele weken lang hun seks- en liefdesleven en leggen de beelden vervolgens voor aan seksuologe Goedele Liekens. Zij bespreekt wat ze ziet met de koppels in de studio, zonder daarbij de intieme onderwerpen te schuwen.

Wij kregen een kleine preview van het nieuwe programma, en spraken met hoofdrolspelers Goedele en Pommelizio – zoals VIJF het ‘Temptation’-koppel graag noemt. Als je ‘t ons vraagt, zullen we die laatsten de komende tijd vaker gaan zien op de zender. De vraag is alleen of dat in hun eigen show – wat denken we van ‘Pommelizio trouwt’? – of in het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ zal zijn…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De eerste aflevering van ‘Sex Tape’ zie je op dinsdag 4 september om 21u35 op VIJF. Pommeline en Fabrizio zijn te gast in de tweede aflevering, op dinsdag 11 september.

Meer programma’s om te zien: