Home Lifestyle RTL maakt bekend wanneer we Joshua zijn floshua te zien krijgen in...

RTL maakt bekend wanneer we Joshua zijn floshua te zien krijgen in ‘Adam Zkt. Eva VIPS’

We zullen eindelijk met onze eigen ogen kunnen aanschouwen wat de 'Temptation'-verleider in huis heeft.

Instagram @joshuafeytons

We wisten al dat ‘Temptation’-verleider Joshua meedoet aan het Nederlandse naakte datingprogramma ‘Adam Zkt. Eva VIPS’. Nu maakte RTL ook bekend wanneer precies we Joshua’s floshua zullen kunnen bewonderen op televisie.

Megan ruilde Kevin zijn garnaaltje tijdens ‘Temptation Island’ in voor de floshua van Joshua. Ook volgens de andere dames – lees Chloë – op het eiland had de verleider absoluut geen sokken nodig om zijn onderbroek op te vullen. We kunnen nu eindelijk zélf oordelen over wat de jongeman in huis heeft, want op 5 september zal de blonde God met de sixpack schitteren in het Nederlandse datingprogramma ‘Adam Zkt. Eva VIPS’.

In deze speciale editie gaan bekende Nederlanders en één Belg op de Filipijnen op zoek naar de liefde van hun leven in hun adam- of evakostuum, volledig naakt dus. Het nieuwe seizoen start op woensdag 5 september met een knaller van formaat die de spits mag afbijten, niemand minder dan de zichzelf verklaarde droomman Joshua Feytons.

Vol ornaat

Volgens presentatrice Marieke Elsinga wordt het een topseizoen. ‘Het was geweldig om te zien hoe intens alle VIPS en singles het daten beleefd hebben’, aldus Marieke in Glamour. ‘Alle kandidaten die bij mij op de steiger stonden, vonden het een onvergetelijke ervaring.’

Benieuwd wie een gooi mag doen naar het hart van Joshua of net zoals Megan gewoon friends with benefits blijft? Of wil je net als ons nu eindelijk eens die floshua in vol ornaat bewonderen? Stem dan zeker woensdag 5 september om 20 uur 30 af op RTL 5. Wie deze zender niet kan nemen in België kan voor 8,99 euro per maand alle afleveringen van ‘Adam Zkt. Eva VIPS’ bekijken via de streamingdienst Videoland.

Lees ook: