Home Lifestyle Geloof het of niet: meer inschrijvingen dan ooit voor nieuw seizoen ‘Temptation...

Geloof het of niet: meer inschrijvingen dan ooit voor nieuw seizoen ‘Temptation Island’

Er zijn verbazend veel koppels die de ultieme relatietest durven aangaan.

Temptation Island
© VIJF

De ene relatie na de andere sneuvelt op Temptation Island, maar toch zien nog veel Vlaamse koppels en nog meer Nederlandse duo’s het zitten om de test aan te gaan. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen ‘Temptation Island’ gaan hard, en ze zijn nog niet afgesloten.

Met meer dan 300 zijn ze, de koppels die zich voorlopig kandidaat stelden voor het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ dat er volgend jaar aankomt. In Vlaanderen zijn het er 149, in Nederland 169, schrijft Het Laatste Nieuws. Samen met de meer dan 1.000 singles – 582 vrouwen en 510 mannen – die mee op reis willen, zouden dat de meeste inschrijvingen in de geschiedenis van het programma zijn. In Vlaanderen schreven meer mannelijke vrijgezellen zich in, in Nederland meer vrouwen. Geboren verleiders en verleidsters en dappere koppels kunnen zich trouwens nog steeds inschrijven, hierzo.

Het is nog niet duidelijk waar het nieuwe seizoen van het populaire programma opgenomen zal worden, wel dat dat in september en oktober zal gebeuren. De opnames vallen in dezelfde periode als die van het vorige seizoen, dus vermoedelijk krijgen we de eerste aflevering in het begin van volgend jaar – vermoedelijk februari – te zien. VIJF bevestigt ook dat Annelien Coorevits en Rick Brandsteder opnieuw van de partij zullen zijn.

Meer ‘Temptation’-nieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.