Home Lifestyle Body ‘Temptation’-verleidster Zwanetta toont haar boezem na borstvergroting

‘Temptation’-verleidster Zwanetta toont haar boezem na borstvergroting

'Love my new titties!'

Instagram @zwanettafox

‘Temptation’-verleidster Zwanetta bracht onlangs een bezoekje aan de plastisch chirurg voor een borstvergroting. Ze is in de wolken met het resultaat en postte daarom op Instagram een voor- en na-foto.

Zwanetta was ongetwijfeld een van de populairste verleidsters uit het vorige seizoen van ‘Temptation Island’. Ze viel in de smaak bij alle mannen, maar afgezien van wat geplaag slaagde de zwarte krullenbol er niet in om echt iemand te verleiden. Ze krijgt ook blijkbaar niet genoeg van het programma, want ze doet ook mee aan ‘Temptation Island VIPS’.

Ook al sloeg ze geen man aan de haak, dat hield de wulpse Nederlandse niet tegen om elke avond sensueel te dansen samen met de andere dames en haar troeven mooi uit te spelen in beeld. Toch was Zwaantje niet echt volledig tevreden met één – of eigenlijk twee – van die troeven, namelijk haar borsten. Net als bijna de helft van de ‘Temptation’-meisjes stapte ze dan ook naar de plastisch chirurg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het was niet haar eerste schoonheidsoperatie. Ze liet eerder al samen met haar ‘Temptation’-bff Maxime haar lippen opspuiten. Nu zag ze het iets groter en liet ze aan haar borsten werken. ‘Ik wil ze niet groter’, vertelde Zwanetta eerder op YouTube in #FIRST. ‘Ik wil mijn eigen vorm en grootte behouden, maar iets voller zodat ik een iets meer gevulde beha krijg.’

‘Mijn nieuwe vriendinnen’

Een aantal weken geleden ging ze onder het mes. De eerste dagen voelde ze zich goed, maar wel nog een beetje stijf. Gisteren deelde ze een eerste foto van het eindresultaat op Instagram. De danseres is duidelijk in de wolken met haar nieuwe boezem. ‘Love my new titties’, schreef ze bij een foto van haarzelf met een diepe decolleté. ‘Elke dag vind ik ze steeds mooier en goed bij me passen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ze plaatste er ook een voor-foto bij om goed het verschil te zien met haar borsten vroeger. ‘Ik kan niet wachten om weer zonder beha rond te lopen met mijn nieuwe vriendinnen‘, gaat Zwanetta verder. Veel pijn had ze niet na de ingreep en ook de sporen van de operatie vallen goed mee. ‘Ik ben supermooi en netjes gehecht, en de littekens zitten mooi onzichtbaar onder de borstplooi.’