Home Lifestyle Deze populaire verleidster keert terug in ‘Temptation Island VIPS’

Deze populaire verleidster keert terug in ‘Temptation Island VIPS’

Tip: ze heeft de bijnaam van een dier en zou aanwezig zijn op de trouw van 'Timtation'.

Instagram @zwanettafox

‘Temptation Island VIPS’, de Nederlandse versie van de ultieme relatietest met BN’ers, ging van start met een knal. Rosanna’s grootste verleiding Alex is namelijk opnieuw van de partij. Ook bij de vrouwelijke vrijgezellen duikt een wel heel bekend gezicht op: Zwaantje!

‘Temptation Island’ is nog maar net voorbij of we worden alweer getrakteerd op een aantal goedgelovige stelletjes die hun relatie willen testen op een tropische bestemming te midden van liters alcohol en bloedmooie vrijgezellen. Het enige verschil is dat aan ‘Temptation Island VIPS’ – zoals de naam al zegt – geen onbekende koppels meedoen, maar BN’ers.

Het kunnen dan wel bekende Nederlanders zijn, bij ons doen de gezichten niet echt een belletje rinkelen, behalve bij één koppel: Rosanna en Niels. Hun avonturen waren te zien tijdens ‘Temptation Island 2017’ en hun relatie hing aan een zeer dun zijden draadje na hun deelname. Verleider Alex deed vieze dingen bij Rosanna en Niels bezweek voor de charmes van verleidster Parastoo.

Staalhard sixpack

Eenmaal terug in Nederland besloten de twee hun relatie toch een tweede kans te geven. En ja, ook die schone lei moest getest worden, dus schreven de getatoeëerde spierbundels zich opnieuw in voor ‘Temptation Island’. In de eerste aflevering kregen we een déjà-vu, want ook verleider Alex was opnieuw van de partij. Hij wist Rosanna eerder al voor zich te winnen met zijn mooie praatjes en staalhard sixpack.

Of Niels en Rosanna deze keer braaf hun handjes – en meer – thuishouden en of een ezel zich geen tweede keer aan dezelfde steen – lees: Alex – stoot, moet nog blijken in de komende afleveringen. Wat we wél al weten, is dat ook de mannen het bijzonder lastig zullen krijgen, zeker omdat een van de populairste verleidsters uit het vorige ‘Temptation’-seizoen zal aanspoelen op het Mexicaanse strand.

☀️? #mallorca

A post shared by Zwanetta Fox Meyer (@zwanettafox) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niemand minder dan Zwanetta (of Zwaantje) zal de temperatuur er nog een tikkeltje meer doen stijgen met haar sensuele dansmoves. Ze was een van de opvallendste verleidsters van ‘Temptation Island 2018’, maar ze slaagde er niet in om meer te bereiken dan wat rollebollen met Mezdi. Een nachtelijke duik – al dan niet topless – en wat spielerei aan het zwembad konden de toenmalige vriend van Daniëlle niet overtuigen om volledig voor de zwarte krullenbol te kiezen.

Benieuwd wat deze wulpse dame dit keer in petto heeft voor de BN’ers. Schakelt ze haar verleidersskills een versnelling hoger of gaan we haar opnieuw vooral zien twerken op de bar?

Videoland

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je Zwanetta en co. graag aan het werk zien in Mexico? Dat kan! Je moet er wel 8,99 euro per maand voor overhebben, want zo veel kost een abonnement op de Nederlandse streamingdienst Videoland, die alle afleveringen uitzendt.

Lees ook: