Home Lifestyle ‘Temptation’ Joshua gaat naakt op zoek naar liefde in datingprogramma en jij...

‘Temptation’ Joshua gaat naakt op zoek naar liefde in datingprogramma en jij kan je inschrijven

Dat betekent dat we binnenkort de floshua van Joshua in volle glorie te zien krijgen, jawel!

Joshua Feytons heeft de smaak van het televisieleven te pakken. De 21-jarige ‘Temptation Island’-kandidaat heeft zich laten verleiden tot een deelname aan ‘Adam Zkt. Eva’, het Nederlandse datingprogramma waarin singles elkaar naakt leren kennen op een tropisch eiland. Jawel, dat betekent dat we Joshua’s floshua binnenkort in volle glorie te zien krijgen.

Terug naar tropisch eiland

Joshua vertelde ons twee weken geleden tijdens ‘Temptation Live’ nog dat hij al een tijdje aan het daten was, maar dat houdt de verleider niet tegen om op televisie op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Naakt dan nog wel. RTL 5 maakte bekend dat hij een van de gekende gezichten is die in een nieuw seizoen van ‘Adam Zkt. Eva VIPS’ zal verschijnen.

In een aflevering van entertainmentprogramma ‘RTL Boulevard’ werden de eerste vier bekende kandidaten voorgesteld met een filmpje waarin ze oproepen je in te schrijven om hen op een tropisch eiland te leren kennen. Single vrouwen die weleens naakt op televisie met Joshua willen daten, kunnen zich hier aanmelden.

In het vorige seizoen van ‘Adam Zkt. VIPS’, dat ook te zien was op VIJF, zochten onder andere Tony ‘Sterretje’ Wyczynski van ‘Oh Oh Cherso’ en Olympisch zwemster Inge De Bruijn naar de liefde op het naakteiland. Samen met Joshua werden voor dit seizoen drie voor ons onbekende Nederlandse namen aangekondigd: ‘Idols’-kandidate Dewi Pechlers, turner Jeffrey Wammes en voormalig TMF-vj Jeroen Post. Ook voor hen kan je je inschrijven. De opnames van het programma beginnen in juni. Je kan het – lichtjes stijve – aankondigingsfilmpje van Joshua hier bekijken. We kijken al uit naar zijn aflevering, al is het maar om de eerste reactie van de kandidates op zijn floshua te zien.

Lees ook: