Home Lifestyle ‘”De Mol” is zoals mijn liefdesleven: ik kies er altijd de verkeerde...

‘”De Mol” is zoals mijn liefdesleven: ik kies er altijd de verkeerde uit’: dit vond Twitter van de halve finale van ‘De Mol’

Pieters mokmomentje in de auto was voor heel wat Twitteraars herkenbaar.

Wie ze verdenken, welke gevoelens ze bij de aflevering hebben en wat beelden van een halfnaakte Lloyd met hen doen: ‘De Mol’-kijkers delen elke week hun gekste gedachtengangen op Twitter. Dit zijn de opvallendste hersenspinsels die we terugvinden na aflevering 7, ofwel de halve finale van ‘De Mol’.

Lloyd maakt in de zevende aflevering indruk met zijn conditie. En ook met de dubbele vertoning van zijn blote borstkas. Vrouwelijk Vlaanderen smult ervan.

De blonde West-Vlaming blijft voor velen wel verdachte nr. 1. Onder andere de oma van Twitteraar Mats denkt al sinds de eerste aflevering dat Lloyd de Mol is. Of was het Liyod?

Het gefluit van de Mol in de laatste aflevering doet velen denken aan Lloyds opmerkelijke obsessie met zijn blokfluiten – jawel, meervoud. De student draagt er overal twee met zich mee opdat hij ten alle tijde kan tonen dat hij ‘My Heart Will Go On’ perfect kan spelen. Deze Twitteraar ziet er een duidelijke hint in, en kan die zelfs – met wat moeite – linken aan zijn naam. Nou…

De algemene conclusie blijft echter dat het dit jaar heel moeilijk is.

Het enige wat mollenjagers kunnen doen is een kandidaat kiezen, in een tunneltje gaan zitten en hopen dat die zondag niet instort. Want als je het echt gelooft, kunnen de drie finalisten allemaal de Mol zijn. Ja, wij hebben ook al nagedacht over de mogelijkheid dat er meerdere Mollen zouden zijn. Want dat doet ‘De Mol’ met een mens.

Sommigen gaan het met de moed der wanhoop wel heel ver zoeken.

Terwijl anderen weigeren uit hun allang ingestorte tunnel te kruipen.

Of zondag nu blijkt dat je op de juiste kandidaat zat of niet, je zal alleszins kunnen terugblikken op een paar fijne zondagavonden met ‘De Mol’. Gevolgd door een leuk maandagmoment: de tweets over ‘De Mol’ bekijken.

Meer ‘De Mol’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.