Home Lifestyle Er komt dan tóch een elfde ‘Temptation Island’-seizoen

Er komt dan tóch een elfde ‘Temptation Island’-seizoen

En om dat te vieren verklapten Herbert en Jolien gisteravond het geslacht van hun baby in 'Gert Late Night'.

© VIJF

Goed nieuws voor ‘Temptation Island’-fans! Wie het tiende seizoen bekeek en al naarstig hoopte op een elfde, krijgt zijn zin. VIJF werkt namelijk tegen alle verwachtingen in aan een nieuw seizoen.

Wij zijn eerlijk gezegd opgelucht dat we het zestien (!) afleveringen durende tiende seizoen van ‘Temptation Island’ overleefd hebben. Maar de allerlaatste aflevering ligt nog maar drie weken achter ons of VIJF verblijdt ons al met het nieuws dat er dan tóch een elfde seizoen van de ultieme relatietest komt.

Binnenkort start ‘Temptation Island VIPS’, een strikt Nederlands ‘Temptation’-seizoen met BN’ers. Maar in het voorjaar van 2019 zouden we dus weer vertrouwde ‘Temptation Island’-afleveringen op ons scherm zien verschijnen, opnieuw een coproductie van VIJF en het Nederlandse RTL. Dat betekent dat de deelnemende koppels en vrijgezellen net zoals in de afgelopen seizoenen opnieuw Vlaams én Nederlands zullen zijn. Voel je het al kriebelen? Schrijf je dan hier in.

#papaHerbie

Gisteravond waren ‘Temptation Island’-kandidaten van vorig jaar Herbert, Jolien en Lize op bezoek in ‘Gert Late Night’. Drie weken geleden kondigden Herbert en Jolien aan dat ze samen hun eerste kindje verwachten. Toen James gisteravond vroeg naar het geslacht ven hun kleine spruit, wilde het koppel dat duidelijk geheim houden. Maar na één keertje lichtelijk aandringen, verklapte Herbert al dat het een jongen wordt. Proficiat!


Meer ‘Temptation Island’? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.