Home celebs VERS VAN DE PERS: er is een ‘Temptation Island’-baby op komst

VERS VAN DE PERS: er is een ‘Temptation Island’-baby op komst

Dit koppel uit het vorige seizoen krijgt binnenkort een kindje samen.

© Instagram: @jolienliisa_

Een van de deelnemende ‘Temptation Island’-koppels van vorig jaar verwacht hun eerste kindje. Daarmee verrassen ze ongetwijfeld vriend en vijand.

Niemand minder dan Herbert en Jolien zullen in november van dit jaar papa en mama worden. Dat kondigen ze zelf aan met een foto op hun Instagrampagina. ‘We are so excited cuz we are expecting!’, staat er op Joliens Instagramprofiel te lezen. De mommy to be is nu twaalf weken ver.

#papaHerbie

Ook Herbert deelt de foto op Instagram. Hij noemt zichzelf al trots #papaHerbie en verwijst onder de foto met een knipoog naar ‘Temptation Island’-deelnemer van dit jaar Tim: ‘Huisje, tuintje, kindje? Yes, we did it!’ Tim beloofde zijn Deborah voor het ‘Temptation’-avontuur namelijk een ‘huisje, tuintje, kindje’-toekomst, maar zoals bekend liep dat een tikkeltje anders af.

Hun ‘Temptation Island’-verleden

Herbert en Jolien waren vorig jaar ongetwijfeld het meest spraakmakende koppel. Herbert liet zich verleiden door verleidster Saartje en Jolien ging ‘pindanootjes eten’ met verleider Karim, tot grote woede van hypocriete Herbert. Maar laten we daar vooral niet meer aan terugdenken. Wij wensen Herbert en Jolien een warm gezinnetje toe.

In the end it is HIM and I. Photo by @photobysamy

A post shared by JOLIEN LISA PUYPE © (@jolienliisa_) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.