Home Lifestyle ‘Temptation’ Jolien over haar borstvergroting: ‘Ik had er al sinds m’n 16...

‘Temptation’ Jolien over haar borstvergroting: ‘Ik had er al sinds m’n 16 jaar een complex over’

Na Pommeline en Rosanna, neemt ook Jolien ons in een vlog mee naar de plastisch chirurg.

Jolien en Herbert startten vorig jaar net als heel wat andere ‘Temptation Island’-kandidaten een eigen YouTube-kanaal. De voorbije maanden postten ze echter geen nieuwe video’s, tot drie weken geleden eentje met de titel ‘I have a confession to make’ verscheen waarin Jolien bekendmaakt dat ze een tijdje geleden een borstvergroting heeft ondergaan. Tijdens onze Temptation Live-sessie donderdagavond vroegen we haar waarom ze daarvoor koos.

Vaarwel, push-up

Plastische chirurgie is populair bij de ‘Temptation Island’-kandidaten. Verleidster Pommeline kreeg na het programma een nieuwe poep, Rosanna nieuwe borsten en lippen en nu ging dus ook Jolien onder het mes. ‘Ik droeg altijd een push-up, zowel in beha als in bikini’, vertelt Jolien ons tijdens het Temptation Live-gesprek. ‘Ik wou gewoon eens geen push-up moeten dragen, gewoon een leuk topje of bikini kunnen kiezen waar ik niets onder aan moet trekken. Nu kan dat.’ Jolien koos er dan ook niet voor om ineens drie cups groter te gaan. ‘Een C of D heb ik nu’, zegt ze ondanks Herberts voorstel om haar cupmaat geheim te houden. Die laatste is vooral blij dat Jolien zich nu beter in haar vel voelt dankzij haar nieuwe borsten. ‘Hij gaf me m’n eerste nieuwe beha cadeau’, vertelt Jolien vertederd.

Ik vind niet dat je mag zeggen ‘Kijk, ik heb hier m’n lippen laten doen, kom het ook allemaal hier doen!’.

In tegenstelling tot wat we durven vermoeden van de operaties die Pommeline en Rosanna lieten uitvoeren door de vloggende chirurg Diana Gabriëls – die volgens Lisa trouwens langs alle kanten ‘Temptation Island’-kandidaten probeert te ronselen voor ingrepen – betaalde Jolien wel voor haar nieuwe borsten. ‘Er zit een klein stukje reclame in de video waardoor ik wel een korting kreeg, maar ik heb er wel degelijk voor betaald’, zegt ze.

Geen reclame

Iets anders dan haar borsten zou Jolien niet laten opereren. ‘Ik vind plastische chirurgie totaal geen taboe, iedereen doet wat hij wilt met zijn lichaam. Maar ik zou niets anders laten doen. Ik vind ook niet dat je anderen mag aanzetten om het te doen. Je moet niet reclame maken, zo van ‘Kijk, ik heb hier mijn lippen laten doen, kom ook hier allemaal je lippen laten doen’. Subtiel zoals ik het in m’n video doe, kan wel, vind ik.’

Jolien is het dan ook eens met haar ‘Temptation Island’-collega Lisa en Lize, die een tijd geleden een video postten waarin ze aanklagen dat plastische chirurgie te veel gepromoot wordt op sociale media. ‘Ja, dat vind ik ook. Er zijn veel jonge meisjes die ons volgen en ik wil niet dat zij naar hun mama lopen en zeggen dat ze ook een borstvergroting willen. Ik ben nu 25 jaar en het is een complex waarmee ik sinds m’n 16 jaar rondloop, ik mag dat. Maar ik wil onzekere mensen niets aanpraten’, zegt Jolien daarover.

De volledige video over Joliens borstvergroting vind je hier. Het hele Temptation Live-gesprek kan je hieronder bekijken.

Meer uit onze Temptation Live-sessies:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.