Home Lifestyle Televisie Is Pommeline dan toch verliefd op verleider Fabrizio? Deze beelden bevestigen van...

Is Pommeline dan toch verliefd op verleider Fabrizio? Deze beelden bevestigen van wel

Wanneer Diana vraagt of ze gevoelens heeft voor Fabrizio, knikt Pommeline bevestigend.

Pommeline
YouTube: Diana Gabriels

In een interview met Dag Allemaal liet Pommeline weten dat ze niet samen is met Fabrizio, maar uit onderstaande vlog van Diana Gabriels blijkt dat er toch meer aan de hand is. Pommeline is zichtbaar aangedaan wanneer ze beelden ziet waar de ‘Temptation Island’-verleider over een ander meisje praat.

Vorige week maakten Merijn en Pommeline bekend dat ze niet langer samen waren. Dit lieten ze weten via een emotioneel bericht op Instagram, maar de echte oorzaak van hun break-up vertelden ze niet. Reden genoeg voor de geruchtenmolen om weer in gang te schieten, en een mogelijke oorzaak liet dan ook niet lang op zich wachten.

Zo zou verleider Fabrizio er voor iets tussen zitten. Volgens haar plastisch chirurge, Diana Gabriels, heeft Pommeline gevoelens voor hem, iets wat de blondine overigens in alle talen ontkent. ‘Wij zijn geen koppel’, klinkt het vandaag in een interview met Dag Allemaal.

Tegenstrijdige berichten

Toch blijkt uit onderstaande beelden dat Pommeline zichzelf tegenspreekt. In het filmpje zie je hoe de ex-verleidster samen met Diana naar een aflevering van ‘Temptation Island’ kijkt. Plots krijgt ze het moeilijk en begint ze te huilen (vanaf 12min25). Vervolgens vertelt ze aan haar plastisch chirurge dat Merijn degene is die het heeft uitgemaakt, maar er is nog meer aan de hand. ‘Je vindt hem leuk, hè?’ vraagt Diana, waarop Pommeline duidelijk ja knikt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De twee mogen dan misschien geen koppel zijn en de ex-vriendin van Merijn ontkent ook meteen dat er iets gebeurd is met Fabrizio, er speelt duidelijk meer dan ze zelf wil toegeven. To be continued (uiteraard)…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.