Home celebs Pommeline reageert voor het eerst op geruchten over haar relatiebreuk met Merijn

Pommeline reageert voor het eerst op geruchten over haar relatiebreuk met Merijn

'Wat mijn plastisch chirurg ook beweert, Fabrizio en ik zijn geen koppel.'

Vorige week maakten Merijn en Pommeline bekend dat er een einde is gekomen aan hun ‘Temptation’-sprookje. De twee deelden een oprecht bericht op Instagram, maar een echte reden voor de breuk gaven ze niet. Dat zette de geruchtenmolen in gang. Volgens Pommelines plastisch chirurg is de blondine namelijk verliefd op verleider Fabrizio. ‘Wij zijn geen koppel’, reageert een radeloze Pommeline nu in Dag Allemaal.

Het ‘Temptation‘-verhaal van Merijn en Pommeline is voorgoed over and out. Vorige week maakte het ex-koppel hun breuk via Instagram bekend. ‘Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie’, klonk het in het bericht. Een echte reden gaven ze niet, maar Pommelines plastisch chirurg dropte nadien een bommetje over de breuk.

‘Pommeline is verliefd op Fabrizio‘, beweerde Diana Gabriels, de dame die de derrière van Pommeline wat meer volume gaf. Maar dat gerucht ontkent de blondine nu in alle talen.

Verdriet

‘Wat mijn plastisch chirurg ook beweert: wij zijn geen koppel‘, vertelt Pommeline in Dag Allemaal. ‘In mijn hart is nu alleen maar plaats voor verdriet om Merijn.’ Pommeline snapt totaal niet waarom Diana die roddel verspreidt. ‘Dit is echt niet oké. Merijn en ik hebben zo’n mooie tijd gehad, mijn enige bekommernis is onze breuk een plaats zien te geven. Dit doet me zo veel pijn.’

Ondertussen heeft Pommeline alle foto’s met Merijn zorgvuldig van haar Instagrampagina gehaald, en ook bij Merijn is de blondine nergens meer te bespeuren…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.