Home celebs Pommeline uit ‘Temptation Island’ openhartig over bilvergroting: ‘Ik ben er 5 kilo...

Pommeline uit ‘Temptation Island’ openhartig over bilvergroting: ‘Ik ben er 5 kilo voor aangekomen’

'Merijn steunt me', aldus Pommeline over haar bilvergroting, die donderdag live te zien zal zijn op Instagram.

pommeline
@pommelinetilliere via Instagram

De bilvergroting van Pommeline Tillière lokte al heel wat controverse uit, maar de 22-jarige ‘Temptation Island’-verleidster is er helemaal klaar voor. ‘Eindelijk zal ik van mijn complex af zijn’, vertelt ze deze week in Dag Allemaal.

Donderdag is het D-day. Om 10 uur gaat Pommeline Tillière (22) onder het mes om haar billen te laten vergroten. De operatie zal live te zien zijn op de Instagrampagina van Diana Gabriels, de plastisch chirurge die ook ‘Temptation Island’-deelneemster Rosanna Voorwald van nieuwe borsten voorzag.

‘Voor Merijn hoefde de bilvergroting niet, maar het is mijn keuze’

Hoewel Rosanna tijdens ‘Temptation Island’ nog had gezegd dat Merijn zich nooit tot Pommeline aangetrokken zou voelen vanwege haar ‘platte kont’, zijn ‘Pom’ en haar Nederlandse vriend zes maanden na de seizoensfinale nog steeds dolverliefd.

Volgens de blondine steunt haar vriend haar volledig. ‘Voor hem hoefde de bilvergroting niet. Het is vooral mijn keuze en mijn droom… En Merijn steunt me daarin’, aldus de tattoo-artieste deze week in Dag Allemaal.

With love, from Vegas 💕 #lasvegasstrip

A post shared by Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) on

Kritiek van ‘Temptation’-collega’s

Pommeline geeft toe best zenuwachtig te zijn voor de ingreep, maar zal naar eigen zeggen ook blij zijn van haar complex af te zijn. ‘Binnenkort heb ook ik zo’n mooie volle poep.’

De blondine moest voor de operatie vijf kilo aankomen. ‘Dat vetlaagje gaan ze gebruiken om mijn billen te vullen. Zo blijft mijn derrière lekker zacht.’ Siliconen wilde de ‘Temptation Island’-verleidster niet. ‘Want als ik op mijn buik lig, merk ik dat siliconen best hard zijn.’

Pommeline mag haar bilvergroting dan wel helemaal zien zitten, niet iedereen is ermee opgezet. Vorige week postten ‘Temptation’-collega’s Lize en Lisa nog een vlog op YouTube waarin ze het promoten van plastische chirurgie op sociale media aankaarten.

‘Het maakt mij niet uit wat je allemaal laat doen, maar er zijn influencers die zo’n behandeling gratis krijgen. En ze krijgen die gratis om die daarna te promoten. Ik vind het een heel slecht voorbeeld’, aldus Lisa. Bekijk de vlog hier.

Bron: Dag Allemaal

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.