Home Lifestyle PRIMEUR: broer van ‘Temptation Island’-verleider Joshua verklapt zijn relatiestatus

PRIMEUR: broer van ‘Temptation Island’-verleider Joshua verklapt zijn relatiestatus

Is Joshua samen met Megan?

Verleider Joshua is volgens zijn broer Ashley helemaal geen player. Voor hij meedeed aan ‘Temptation Island’ had Joshua nog nooit een relatie gehad ‘omdat hij kieskeurig is’, maar daar is nu – spoiler alert! – verandering in gekomen.

‘Joshua is geen vrijgezel meer’ verklapte Ashley Feytons, de jongere broer van ‘Temptation Island’-verleider Joshua, tijdens onze Temptation Live. Maar Megan, waar hij de lakens mee deelde op het eiland, is niet de gelukkige. ‘Megan is niet het meisje waarop Joshua in het echte leven zou vallen’, verklaart Ashley. Auwch.

‘Als Joshua en ik samen zijn is het Temptation 2.0!’

Wie de gelukkige dame is die het hart van Joshua heeft gestolen, wilde de 20-jarige Vlaming ons niet vertellen. Hij deed wel uit de doeken dat hij en Joshua zich samen hadden ingeschreven als verleiders voor het programma. ‘Als Joshua en ik samen zijn is het Temptation 2.0!’ luidt het zelfverzekerd.

Hoewel hij niet geselecteerd werd om met zijn broer op het eiland te vertoeven, profiteert Ashley toch mee van de bekendheid van Joshua. Zijn knappe snoet is overigens wél nog single en momenteel focust hij zich op zingen.

Hij liet ons weten dat er binnenkort meer covers verschijnen op zijn YouTube-kanaal.

De 21-jarige Joshua zou volgens zijn broer de bekendheid door ‘Temptation Island’ willen gebruiken om een carrière te lanceren. Hij zou namelijk ambities koesteren om acteur en model te worden. De twee broers hebben ook een zus, Juwell Feytons.

© Facebook: Juwell Feytons

Meer ‘Temptation Island’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.