Home Lifestyle TERUG VAN WEGGEWEEST: Flairs ‘Het is al bingo op Temptation Island!’-spel

TERUG VAN WEGGEWEEST: Flairs ‘Het is al bingo op Temptation Island!’-spel

Op algemeen verzoek stelden we opnieuw een bingobord samen dat je 'Temptation Island'-avond nog leuker zal maken.

Vorige week kregen we in ‘Temptation Island’ een eerste vuurkamp én een eerste vrijpartij voorgeschoteld. In Temptation-termen betekent zo’n topaflevering één ding: de week erna krijgen we waarschijnlijk twee keer niks te zien. Omdat we heel goed weten dat je straks tóch in je sofa kruipt om te kijken, maken we je avond een beetje interessanter met een ondertussen legendarisch geworden spelletje. Jawel, ‘Het is al bingo op Temptation Island!’ is back!

Hoe speel je het?

Bel een aantal vrienden op en haal drankjes en hapjes in huis. Elke speler heeft onderstaand rooster, een pen of potlood en een drankje – alcoholisch of niet-alcoholisch voor de Tournée Minérale-mensen – nodig. Voorzie ook een scorebord. Zoek je tegen 21u30 een strategisch plekje in de zetel en ga ervoor!

Druk het rooster hier af.

1. Wanneer een van de dingen uit bovenstaand rooster gebeurt, neem je een slokje van je drank en doorkruis je het juiste vakje op je speelveld. Doe het subtiel. Als je medespelers het niet opgemerkt hebben, sta je een puntje voor. Elk vakje is één punt.

2. Wanneer je een verticale, horizontale of diagonale vier op een rij hebt, spring je op en roep/fluister je ‘Temptatiooonnnn‘ (op z’n Temptations, je weet wel). Daarvoor krijg je vijf punten!

3. Er zijn ook bonuspunten te verdienen. Wanneer een van deze dingen gebeurt, drink je je drankje in één teug uit. De eerste krijgt tien punten!

Bonuspunten kan je verdienen wanneer:

  • Daniëlle Fabrizio aan haar billen laat zitten
  • Kevin vroeg en volledig nuchter in z’n bed kruipt
  • Matthew de term ‘BG’ ( = bloedjegeil) gebruikt

4. Aan het einde van de aflevering tel je de kruisjes, rijen en bonuspunten op en wordt iemand tot winaar gekroond! De prijs is zelf te bepalen.

Meer ‘Temptation Island’: