Home Lifestyle Pommeline en Fabrizio maken samen programma over tatoeages en liefde

Pommeline en Fabrizio maken samen programma over tatoeages en liefde

Het zou een soort 'Just Tattoo of Us' worden.

Pommeline en Fabrizio
© VIJF

Graag een gratis tatoeage gezet door ‘Temptation Island’-verleiders Pommeline of Fabrizio? Dan moet je je snel inschrijven voor het online programma dat de collega’s – en vermeende lovers – samen gaan maken. Warner Brothers Nederland deelde zonet een oproep voor een soort Vlaamse ‘Just Tattoo of Us’, maar dan hopelijk iets minder extreem.

Tattoo met je lover

Valentijn is net voorbij, maar het is niet te laat voor een groot romantisch gebaar. Je kan nu een tatoeage ontwerpen voor je geliefde en die bij hem of haar laten zetten door niemand minder dan Pommeline of Fabrizio, terwijl je lief hetzelfde doet voor jou. Een detail: het wordt gefilmd.

Warner Brothers is op zoek naar kandidaten voor een Vlaamse (of Nederlandse?) versie van het MTV-programma ‘Just Tattoo of Us’. Al is het niet duidelijk of je de tatoeage die je lover voor jou ontwierp mag bekijken alvorens je ‘m op je lichaam laat zetten (wat niet mag in het MTV-programma). We vermoeden van wel. Al zou het natuurlijk niet de eerste keer zijn dat Pommeline en Fabrizio een relatie onder heel grote druk zetten…


Ondertussen blijven geruchten over een eventuele verhouding tussen baas Fabrizio en werknemer Pommeline verder de ronde doen. Wie Fabrizio volgt op Instagram, zag de blondine de afgelopen dagen meermaals verschijnen in zijn verhaal, dus goede vrienden zijn ze zeker. We zijn alleszins benieuwd wat Merijn vindt van deze nieuwe samenwerking.

Meer ‘Temptation Island’: