Home Lifestyle Herbert: ‘Merijn geniet op dit moment heel hard van z’n vrijgezellenleven, en...

Herbert: ‘Merijn geniet op dit moment heel hard van z’n vrijgezellenleven, en gelijk heeft hij’

'Het komt sowieso niet meer goed tussen Merijn en Pommeline', aldus Herbert en Jolien tijdens onze Temptation Live.

Merijn
© Flair/ Instagram @merijn_brooklyn

Donderdagavond hadden we ter ere van de vijfde aflevering van ‘Temptation Island’ weer drie insiders te gast met wie we live op Facebook een babbeltje deden. Naast Ashley, de broer van verleider Joshua, zaten ex-kandidaten Herbert en Jolien. Nieuwsgierig als we zijn, voelden we hen aan de tand over de op de klippen gelopen relatie van hun ‘Temptation Island’-collega’s Pommeline en Merijn.

Definitief voorbij

Voor Herbert en Jolien was het even verschieten toen ze enkele weken geleden hoorden dat Pommeline en Merijn een punt achter hun relatie hadden gezet. ‘Ik vond ze wel goed bij elkaar passen’, zegt Herbert daarover. ‘Als ze samen waren, waren ze echt oprecht gelukkig. Je zag je de liefde. Dus we waren allebei wel geschrokken’, aldus Jolien. Maar op de vraag of ze denken dat het nog goed kan komen tussen de twee, antwoorden Herbert en Jolien vastberaden en snel: ‘Nee, nu niet meer.’

Het lijkt er alleszins steeds sterker op dat het verleider Fabrizio was die voor de breuk zorgde. Wanneer we Herbert en Jolien vragen of ze zouden deelnemen aan het nieuwe online programma van Fabrizio en Pommeline – waarin koppels een tattoo ontwerpen voor elkaar – antwoorden ze dat ze het enkel hadden gedaan ‘als het een programma was van Merijn en Pommeline, maar niet van Fabrizio en Pommeline’. Auw.

Single Merijn

Al hoeven we ons over Merijn en zijn gebroken hart volgens Herbert niet te veel zorgen maken. ‘Merijn gaat heel goed om met de breuk met Pommeline. Hij is heel actief bezig’, vertelt hij ons met een veelbetekenende blik. Jawel, hij bedoelt wel degelijk wat je denkt dat hij bedoelt. ‘Merijn geniet gewoon van het leven nu, en hij heeft gelijk. Maar hij heeft geen relatie’, voegt Herbert eraan toe.

Herbert bevestigt wel dat mocht je nu op Merijn toestappen in de club, je weleens geluk zou kunnen hebben. Geïnteresseerden weten dus wat te doen. Dat Merijn zo zou rondfladderen om wraak te nemen op Pommeline of om haar jaloers te maken, ontkent Herbert.

Bekijk hieronder de volledige Temptation Live met Herbert, Jolien en Ashley.

Meer uit onze Temptation Live-sessies: